Αλλάζουν όψη 25 παιδικές χαρές

ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»

Δημοσίευση: 07 Απρ 2021 15:08

Είκοσι πέντε παιδικές χαρές, από μία τουλάχιστον σε κάθε Κοινότητα του Δήμου Τεμπών,

αλλάζουν όψη και γίνονται σύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές. Ο προϋπολογισμός των προμηθειών ανέρχεται στο ποσό των 235.399,98 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%, χρηματοδοτούμενες από το πρόγραμμα ΦιλόΔημος ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών και από τα ίδια τα έσοδά μας. Η προσπάθεια ξεκίνησε από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου και συνεχίστηκε με τη δική μας προσπάθεια και υλοποίηση του έργου.
Το έργο αφορά την προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων στις είκοσι πέντε παιδικές χαρές, σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Τεμπών. Πιο συγκεκριμένα το έργο αφορά την προμήθεια, τοποθέτηση και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικών χαρών και δαπέδων (επιφάνειες πτώσης και ζώνες όδευσης), σε περιφραγμένο και διαμορφωμένο χώρο, οι οποίες θα εναρμονίζονται πλήρως με τις προδιαγραφές της ισχύουσας νομοθεσίας για την κατασκευή και λειτουργία των παιδικών χαρών των ΟΤΑ.  «Πραγματοποιούμε την αντικατάσταση των παιδικών χαρών σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας, υλοποιώντας το πάγιο αίτημα πολλών οικογενειών. Ως Δημοτική Αρχή εργαζόμαστε καθημερινά, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των οικογενειών με μικρά παιδιά, δημιουργώντας σύγχρονους, ασφαλείς και λειτουργικούς χώρους αναψυχής» δήλωσε ο δήμαρχος κ. Μανώλης.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass