Μαθαίνω να κινούμαι με ποδήλατο...

ΜΑΘΗΜΑ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2021 15:45

Δύο σημαντικά προγράμματα εκπαίδευσης ποδηλατικής οδηγικής συμπεριφοράς, για μικρούς και μεγάλους, υλοποιεί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων και η Πόλη που

Μαθαίνει - Learning city.
Τα προγράμματα ονομάζονται «Κινούμαι με ποδήλατο με το παιδί μου» και απευθύνεται σε γονιό και παιδιά και «Eκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά» που απευθύνεται σε μικρές ομάδες παιδιών.
Τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Απριλίου, να συνεννοηθούν με τους υπεύθυνους των δράσεων για τον καθορισμό των ραντεβού. (Ώρες επικοινωνίας για προγραμματισμό επισκέψεων καθημερινά από 12:00-14:00 στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974-024.059 κα Ευαγγέλου Εύη. Για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλ.: 2410-680.246 κα Δερπάνη Ευγενία).
Ειδικότερα το πρόγραμμα «Εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά» αφορά παιδιά ηλικίας 6-12 ετών που γνωρίζουν ποδήλατο και θα επισκέπτονται το πάρκο έως και τρεις φορές με τα ποδήλατά τους, μαθαίνοντας βασικούς κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά και δεξιότητες ζωής για ασφαλή οδήγηση ποδήλατου. Το πρόγραμμα «Κινούμαι με ποδήλατο και το παιδί μου» αφορά τον γονιό και το/τα παιδί του/παιδιά του. Προϋπόθεση να έχουν και να κάνουν και οι δύο ποδήλατο και το παιδί να είναι 7 ετών. Κύκλος τριών μαθημάτων-συμβουλών για το πώς να μετακινούμαστε με ασφάλεια στην πόλη με το παιδί μας. Τι και ποιους κανόνες ακολουθούμε, πώς κινούμαστε σε πεζόδρομους, ποδηλατόδρομους και δρόμους ήπιας κυκλοφορίας μαζί.
Αφετηρία εκπαίδευσης το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων στο Αλκαζάρ.
Το πρόγραμμα των δράσεων:
- «Κινούμαι με ποδήλατο με το παιδί μου»: Από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10 π.μ.-11.π.μ.
- «Εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής» για παιδιά 6-8 ετών: Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (πλην Τρίτης) 11 π.μ.-11.30 π.μ.
- «Εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής» για παιδιά 9-12 ετών: Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (πλην Τρίτης) 11.30 π.μ.-12.μ. Την Τρίτη τις ώρες 11 π.μ. - 12 μ. «Κινούμαι με ποδήλατο με το παιδί μου».
- Ώρες 6 μ.μ.- 6.30 μ.μ.: Δευτέρα και Τετάρτη «Εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής» για παιδιά 6-8 ετών. Την Τρίτη «Κινούμαι με ποδήλατο με το παιδί μου».
- Ώρες 7 μ.μ.- 7.30 μ.μ.: Δευτέρα και Τετάρτη «Εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής» για παιδιά 6-8 ετών.
-Ώρες 7.30 μ.μ.- 8 μ.μ.: Δευτέρα και Τετάρτη «Εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής» για παιδιά 9-12 ετών. Την Τρίτη «Κινούμαι με ποδήλατο με το παιδί μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass