Πολυεπίπεδο το έργο του Στρατεύματος

Δήλωσε η Στέλλα Μπίζιου κατά την επίσκεψή της στο Πεντάγωνο

Δημοσίευση: 12 Απρ 2021 16:22

Η επικείμενη υπογραφή της νέας Συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, με τη στρατηγική αναβάθμιση του ρόλου της 1ης Στρατιάς και του ΑΤΑ, καθώς και επιχειρησιακά θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο Πεντάγωνο.


Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, τόσο τον υπουργό κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο όσο και τον υφυπουργό κ. Αλκιβιάδη Στεφανή για τη συνάντηση και την ενδιαφέρουσα ενημέρωση.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας επιτελούν σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο. Πρόσφατα δε, παρείχαν πολύτιμη στήριξη στις σεισμόπληκτες περιοχές του νομού Λάρισας και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.
Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό κ. Αλκιβιάδη Στεφανή συζητήσαμε θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς. Έθεσα μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και τους Επαγγελματίες Οπλίτες, για τα οποία η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με ενημέρωσε πως σύντομα θα καταθέσει σχετικό νομοσχέδιο, με το οποίο θα προωθεί τις πρέπουσες λύσεις.
Κάθε συνάντησή μου με την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με γεμίζει με βεβαιότητα ότι η Ελλάδα, χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μέλος όλων των μεγάλων αμυντικών οργανισμών δεν απειλείται, ούτε και εκβιάζεται.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας διατηρούν υψηλό φρόνημα και εργάζονται πάντα για την ειρήνη στην περιοχή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
epimelitirio pyrkagies
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1