Προγράμματα ποδηλατικής οδηγικής συμπεριφοράς

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ -ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2021 15:06

Ξεκίνησαν χθες οι αιτήσεις συμμετοχής των πολιτών στα δωρεάν προγράμματα

εκπαίδευσης ποδηλατικής οδηγικής συμπεριφοράς, για μικρούς και μεγάλους, που υλοποιεί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων και η Πόλη που Μαθαίνει - Learning city.
Τα προγράμματα ονομάζονται «Κινούμαι με ποδήλατο με το παιδί μου» που απευθύνεται σε γονιούς και παιδιά και «Eκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά» που απευθύνεται σε μικρές ομάδες παιδιών.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συνεννοηθούν με τους υπεύθυνους των δράσεων για τον καθορισμό των ραντεβού: ώρες επικοινωνίας για προγραμματισμό επισκέψεων καθημερινά από 12:00-14:00 στο τηλέφωνο 6974-024.059 κα Ευαγγέλου Εύη. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλ. 2410-680.246 κα Δερπάνη Ευγενία. Ειδικότερα, το πρόγραμμα «εκπαίδευση κυκλοφοριακής αρωγής για παιδιά» αφορά παιδιά ηλικίας 6-12 ετών που γνωρίζουν ποδήλατο και θα επισκέπτονται το πάρκο ως και τρεις φορές με τα ποδήλατά τους, μαθαίνοντας βασικούς κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας αλλά και δεξιότητες ζωής για ασφαλή οδήγηση ποδήλατου. Το πρόγραμμα «Κινούμαι με ποδήλατο και το παιδί μου» αφορά τον γονιό και το παιδί του/παιδιά του. Προϋπόθεση να έχουν και να κάνουν και οι δύο ποδήλατο και το παιδί να είναι 7 ετών. Κύκλος τριών μαθημάτων - συμβουλών για το πώς να μετακινούμαστε με ασφάλεια στην πόλη με το παιδί μας. Το πρόγραμμα των δράσεων:
- «Κινούμαι με ποδήλατο με το παιδί μου»: Από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10 π.μ.-11 π.μ.
- «Εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής» για παιδιά 6-8 ετών: Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (πλην Τρίτης) 11 π.μ.-11.30 π.μ.
- «Εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής» για παιδιά 9-12 ετών: Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (πλην Τρίτης) 11.30 π.μ.-12.μ. Την Τρίτη: 11 π.μ. - 12 μ. «Κινούμαι με ποδήλατο με το παιδί μου».
- Ώρες 6 μ.μ.- 6.30 μ.μ.: Δευτέρα και Τετάρτη: «Εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής» για παιδιά 6-8 ετών. Την Τρίτη: «Κινούμαι με ποδήλατο με το παιδί μου».
- Ώρες 7 μ.μ.- 7.30 μ.μ.: Δευτέρα και Τετάρτη: «Εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής» για παιδιά 6-8 ετών.
-Ώρες 7.30 μ.μ.- 8 μ.μ.: Δευτέρα και Τετάρτη «Εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής» για παιδιά 9-12 ετών. Την Τρίτη: «Κινούμαι με ποδήλατο με το παιδί μου».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
epimelitirio pyrkagies
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1