Συνάντηση Μπίζιου με το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων

Δημοσίευση: 16 Απρ 2021 15:27

Εθιμοτυπική συνάντηση με τη βουλευτή Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου πραγματοποίησαν μέλη του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) προκειμένου να την ενημερώσουν για τους σκοπούς και τις δράσεις του νεοσύστατου σωματείου που

περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ενίσχυση, αλληλεγγύη και ενδυνάμωση του θεσμού της οικογένειας των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδος, την τόνωση των παραδοσιακών θεσμών αλλά και την παροχή κάθε είδους βοήθειας ηθικής και υλικής όποτε χρειαστεί.
Πρόκειται για ένα νεοσύστατο σωματείο που δεν έχει σχέση με τον συνδικαλισμό και δεν επιβαρύνει με καμιά οικονομική συνδρομή τα μέλη του.
Η βουλευτής της ΝΔ με τη σειρά της τους ενημέρωσε για τις σκέψεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως αυτές καταγράφηκαν στην πρόσφατη επίσκεψη της Λαρισαίας πολιτικού στο Πεντάγωνο. «Η οικογένεια είναι ένας θεσμός αναλλοίωτος στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας. Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις πάλι λειτουργούν σαν οικογένεια. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο αυτοί θεσμοί απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης της ελληνικής κοινωνίας. Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα ότι οι ένοπλες δυνάμεις, ο στυλοβάτης της ακεραιότητας και ασφάλειας της χώρας δημιούργησαν ένα σωματείο για την προστασία της ελληνικής οικογένειας. Είναι χαρά μου να στηρίξω τους σκοπούς τους», δήλωσε η κα Μπίζιου. Στη συνάντηση εκ μέρους του ΣΟΕΔ παρέστησαν οι κύριοι Θωμάς Ντιντιός (αντιπρόεδρος), Ιωάννης Ξανθόπουλος (αναπληρωτής γενικός γραμματέας) και Ευάγγελος Καραθάνος (μέλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
epimelitirio pyrkagies
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1