Μετακίνηση μέχρι το πρώτο πασάγιο του Πλαταμώνα

Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2021 15:29
Παρά τα χρόνια τους, δεν χάνουν την όρεξη να μιλούν  στον συντάκτη της «Ε», για τον σιδηρόδρομο που αγαπούν Παρά τα χρόνια τους, δεν χάνουν την όρεξη να μιλούν στον συντάκτη της «Ε», για τον σιδηρόδρομο που αγαπούν

Την ανάγκη δημιουργίας ενός δρομολογίου από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό των Νέων Πόρων ως και το πρώτο πασάγιο στην είσοδο του Πλαταμώνα, εξέφρασαν οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί της Λάρισας. Η «Ε» συναντήθηκε με τα μέλη του αντίστοιχου

Συλλόγου «Άγιος Φίλιππος», καταγράφοντας και τη δική τους άποψη για το θέμα του αποχαρακτηρισμού της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής Πλαταμώνα.
Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Πολυμέρου, ο γραμματέας κ. Γιώργος Μέρτζος, τα μέλη κ. Δημήτρης Κιός (που είναι και παράλληλα πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμων Λάρισας) και κ. Απόστολος Βασιλός εξήγησαν ότι είναι πολύ σημαντικό να δοθεί η δυνατότητα μετακίνησης των ηλικιωμένων, αλλά και άλλων ευπαθών ομάδων πολιτών από τον Σταθμό των Νέων Πόρων μέχρι τον Πλαταμώνα. «Άλλωστε ο Πλαταμώνας ήταν για δεκαετίες το επίνειο των Λαρισαίων. Αυτή η άνθηση της περιοχής οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ύπαρξη του τρένου και του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού» εξηγούν στην «Ε». Οι ίδιοι είχαν κάνει μεγάλο αγώνα κατά το παρελθόν, όπως εξηγούν, για να ενωθεί η σιδηροδρομική γραμμή των Τεμπών με το κομμάτι του Πλαταμώνα. Η δημιουργία των τούνελ όμως για τις ανάγκες της νέας γραμμής δεν επέτρεψε την υλοποίηση του οράματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass