Αμεση και πλήρη αποζημίωση ζητά το ΕΚΛ

ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2021 19:50

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας με ανακοίνωσή της χαιρετίζει τη μαζική κινητοποίηση των αγροτών, η παραγωγή των οποίων υπέστη ανυπολόγιστες ζημιές που σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν το 100% της παραγωγής από τον παγετό στις 9 Απρίλη.


Και προσθέτει:
«Όλοι οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής, εκτός από τον μεγάλο σεισμό που σε πολλούς έπληξε τα σπίτια τους, είναι αναγκασμένοι να μένουν χωρίς εισόδημα έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλο μέρος από τα καλλιεργητικά έξοδα. Καλούμε τους αγρότες να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο του αγώνα, αφού τους είναι πια γνωστό πως καμιά κυβέρνηση δεν τους χάρισε ποτέ τίποτα. Στις 6 Μάη μαζί με τους εργαζόμενους της πόλης μας να διαδηλώσουν στην απεργιακή συγκέντρωση και να αποδείξουν στην πράξη ότι τα τρακτέρ και ο αγώνας είναι η μεγαλύτερή τους δύναμη. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους για πλήρεις και δίκαιες αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών από τον παγετό, για αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος. Για διασφάλιση της παραγωγής από φυσικούς κινδύνους και νόσους, με αποζημίωση στο 100%, μέσα από έναν δημόσιο φορέα ασφάλισης, με επαρκή κρατική χρηματοδότηση, πλήρως στελεχωμένο με μόνιμο προσωπικό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass