Το διαχρονικό ενδιαφέρον του Γρ. Δημητριάδη για τη Λάρισα

ΚΑΙΡΙΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2021 15:24

Αν και έχει αναλάβει την κρίσιμη προετοιμασία για την μεταμνημονιακή αξιολόγηση της χώρας μας από τους θεσμούς και από το γραφείο του περνούν καθημερινά σημαντικές προσωπικότητες από την πολιτική και οικονομική ελίτ, εν τούτοις ο εξ απορρήτων του

πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης πάντα βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί με θέματα που αφορούν τη Θεσσαλία και ειδικότερα τον νομό Λάρισας.
Ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου την ώρα που μελετά το πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας 2021-2024, αναμένοντας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την ανανέωση της μελέτης βιωσιμότητας του χρέους, έχει στραμμένη την προσοχή του και στον θεσσαλικό κάμπο, τη δυναμική του οποίου πιστεύει σθεναρά.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γρ. Δημητριάδης ενημερώνονταν διαρκώς για τις δύσκολες ώρες των σεισμοπαθών του νομού και για τα αντανακλαστικά της Πολιτείας, ενώ κάθε φορά που προέκυπτε θέμα γραφειοκρατίας ή συντονισμού των αρμοδίων υπηρεσιών παρέμβαινε αποτελεσματικά. Είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, όταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παρακάμψει και τη γραφειοκρατία, επικοινώνησε με τον Γιώργο Περιστέρη και τον παρακάλεσε να βοηθήσει στην άμεση ανακατασκευή του Δημοτικού Σχολείου στο Δαμάσι Τυρνάβου που επλήγη από τον σεισμό. Ήδη οι εργασίες έχουν ξεκινήσει με στόχο το κτίριο να παραδοθεί πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης έκρινε ότι ο Στρατός, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς και της συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων στον κρατικό μηχανισμό σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, έπρεπε να βρεθεί την πρώτη στιγμή μετά τον σεισμό στο πλευρό των κατοίκων των Δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου, όπερ και εγένετο.
Καίριες οι παρεμβάσεις του και στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και ιδίως στην ενίσχυση των δομών υγείας του νομού, ενώ χρειάστηκε να παρέμβει για να τρέξουν πιο γρήγορα οι εμβολιασμοί στην περιοχή μας, με την ίδρυση και λειτουργία του μέγα εμβολιαστικού Κέντρου στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Πληροφορίες της «Ε» αναφέρουν ότι στο γραφείο του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού και εκ των πιο επιδραστικών προσωπικοτήτων στην Ελλάδα, σύμφωνα με μεγάλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, βρίσκεται φάκελος για σημαντικό αναπτυξιακό έργο της περιοχής μας, ο οποίος αν προχωρήσει στο στάδιο της υλοποίησης, θα δώσει ισχυρή αναπτυξιακή ώθηση στον νομό Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
CAREER DAYS LINDOS

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1