Καυγάδισαν για το... συμφωνηθέν τίμημα της ερωτικής συνεύρεσης

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΕΝΑΣ 35ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Η 41ΧΡΟΝΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΘΥΜΑ ΕΝΑΝ 65ΧΡΟΝΟ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2021 21:00

Κατηγορούμενοι για ληστρική κλοπή παραπέμφθηκαν χθες ενώπιον της Ανακρίτριας,

ένας 35χρονος Λαρισαίος και η 41χρονη φίλη του. Οι δυο τους συνελήφθησαν μετά από επεισόδιο σε βάρος ενός τρίτου, 65χρονου Λαρισαίου ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - κατέβαλε το συμφωνηθέν ποσό των 30 ευρώ στην 41χρονη για να συνευρεθούν ερωτικά, μόνο που τα πράγματα άλλαξαν όταν ο 35χρονος παρενέβη θεωρώντας ελάχιστα τα χρήματα που θα λάμβανε η φίλη του, απαιτώντας έτσι την καταβολή 100 ευρώ.
Ο καυγάς των τριών έγινε δημόσια, προχθές το μεσημέρι στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου μετά και την παρέμβαση του 35χρονου απαιτώντας υψηλότερο τίμημα για την ερωτική συνεύρεση της φίλης του με τον 65χρονο.
Μόνο που ο 65χρονος είχε συμφωνήσει με την 41χρονη στο ποσό των 30 ευρώ, χρήματα μάλιστα που – σύμφωνα με την αστυνομία - παρέλαβε η ίδια και για τον λόγο αυτό αντέδρασε στη μεταγενέστερη παρέμβαση του 35χρονου. Ο οποίος διαπιστώνοντας την... άρνηση του 65χρονου να δώσει επιπλέον χρήματα, του αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο όπως και μια συσκευή ασύρματης επικοινωνίας (Bluetooth).
Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., ο 35χρονος μεταχειρίσθηκε σωματική βία και απειλές εναντίον του 65χρονου αρνούμενος να του επιστρέψει το κινητό που παράνομα αφαίρεσε, ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου φραστικά απειλούσε τον 65χρονο και η 41χρονη. Με αφορμή το επεισόδιο κλήθηκαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντοπίζοντας σε κοντινό δρόμο τον 35χρονο και την 41χρονη φίλη του, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας όπου και συνελήφθησαν τελικά. Το κινητό τηλέφωνο όπως και τα 30 ευρώ αποδόθηκαν τελικά στον 65χρονο, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον των εισαγγελικών αρχών. Μετά την απαγγελία κατηγορίας από την Εισαγγελέα Υπηρεσίας, οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην Ανακρίτρια όπου έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν τα επόμενα 24ωρα, διάστημα για το οποίο θα παραμείνουν κρατούμενοι.
Β.Κ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass