Ανακάλεσε τη μήνυση εναντίον του δασκάλου η μάνα

ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2021 21:10

Πλήρης ανατροπή στο σκηνικό εντυπώσεων, που δημιούργησε χθες η μήνυση της μάνας εναντίον δασκάλου σχολικής μονάδας της Λάρισας, για σωματική βλάβη και εξύβριση του παιδιού της. Η υπόθεση φαίνεται να παίρνει διαφορετική τροπή, καθώς δεν

επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες εις βάρος του εκπαιδευτικού και μάλιστα σύμφωνα και με δήλωση της ίδιας της μητέρας χθες στην «Ε» προχωρά σε ανάκληση της μήνυσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Ανακαλώ τη μήνυση. Μίλησα με τον εκπαιδευτικό. Θέλω το θέμα να λήξει εδώ».
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ
Εν τω μεταξύ, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας με το που ενημερώθηκε για το περιστατικό έδρασε αστραπιαία και κίνησε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διερεύνησή του. Η Διευθύντρια κ. Αικατερίνη Καραγιώργου με βάση τις συναντήσεις που είχε χθες από το πρωί με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές δήλωσε: «Ο εκπαιδευτικός αρνείται κατηγορηματικά ότι έβλαψε το παιδί και όπως με πληροφόρησε και η ίδια η μητέρα του παιδιού έχει σκοπό να ανακαλέσει και τη μήνυση εναντίον του. Ο εκπαιδευτικός τη Δευτέρα θα βρίσκεται κανονικά στο σχολείο, στη θέση του από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η εξέλιξη και δεν υπάρχει κάποια κατηγορία εναντίον του».
ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Ο πρόεδρος των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Παπαποστόλου, σχολιάζοντας το περιστατικό τόνισε: «Περιμένουμε τη διερεύνησή της υπόθεσης. Είναι αυτονόητο ότι η εκπαιδευτική κοινότητα καταδικάζει φαινόμενα βίας από όπου και αν προέρχονται. Δυστυχώς μια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης -χωρίς να δοθούν από πριν οι απαραίτητες εξηγήσεις-διευκρινίσεις- οδήγησε στον δημόσιο διασυρμό ενός εκπαιδευτικού. Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές δυναμιτίζουν το παιδαγωγικό κλίμα -που οφείλουμε όλοι (εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές) να διαφυλάσσουμε- και υπονομεύουν το έργο και ακυρώνουν τον ρόλο των εκπαιδευτικών στο σχολείο».                            

Ν.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 2022
INTERCOMM FOODS
DHMOS TEMPON 10-6-22
Μείνε μαζί μας
Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ 2022(ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ)

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1