Με μισό εισιτήριο οι μαθητές το καλοκαίρι

ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ *ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ: ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2021 15:02

Τη θέσπιση μισού εισιτηρίου σε όλους τους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη θερινή περίοδο ανακοίνωσε η Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που της αναλογεί και λαμβάνοντας υπ’

όψιν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί σε κάθε οικογένεια, συνέπεια των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.
Αναλυτικότερα, αποφάσισε οι μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την επίδειξη του μαθητικού πάσου να μετακινούνται σε όλες τις αστικές γραμμές με το μειωμένο κατά 50% μαθητικό εισιτήριο των 60 λεπτών για την Α’ Ζώνη και των 80 λεπτών για τη Β’ Ζώνη για όλη τη θερινή περίοδο.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Μιχάλης Σακελλαρίου «με την απόφασή μας αυτή δίνουμε ένα επιπλέον κίνητρο στους μαθητές να συνεχίσουν να επιλέγουν για τη μετακίνησή τους τα Αστικά λεωφορεία. Επίσης τόνισε για μία ακόμα φορά ότι στα Αστικά λεωφορεία τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα για την υγιεινή και την ασφάλεια των επιβατών, καθώς τα λεωφορεία απολυμαίνονται συνεχώς, τόσο στα τέρματα όσο και στον σταθμό συντήρησης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1