Την καταγγέλλει για άρνηση στήριξης σε συμβασιούχους

ΠΥΡΑ Π. ΚΡΙΚΗ ΚΑΤΑ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2021 5:15

«Η πλειοψηφούσα διοίκηση της ΝΔ στην ΠΕΔ Θεσσαλίας αρνήθηκε να στηρίξει τους συμβασιούχους της 5ης ΥΠΕ» καταγγέλλει ο εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας Πέτρος Κρίκης.


Σε δήλωσή του σημειώνει, μεταξύ άλλων: «Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. στην ΠΕΔ Θεσσαλίας η πλειοψηφούσα διοίκηση της ΝΔ με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΕΔ και δήμαρχο Κιλελέρ κ. Νασιακόπουλο, αρνήθηκε να θέσει για συζήτηση το ψήφισμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που αφορούσε τη στήριξη στο δίκαιο αίτημα των 90 συμβασιούχων της 5ης ΥΠΕ σε καθαριότητα και φύλαξη στα κέντρα υγείας και ΤΟΜΥ, για ανανέωση των συμβάσεών τους μέχρι το τέλος του χρόνου.
Ένα ψήφισμα που, μεταξύ άλλων, ζητούσε να προχωρήσουν σε μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, πλήρους απασχόλησης τόσο για τις συγκεκριμένες κατηγορίες, αλλά και μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και στα νοσοκομεία. Να εντάξουν όλους τους εργαζόμενους στη δημόσια υγεία, στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.
Φάνηκε για άλλη μια φορά η υποκρισία των εκλεγμένων της ΝΔ, δημάρχων και αιρετών της, στους Δήμους της Θεσσαλίας, που το προηγούμενο διάστημα μιλούσαν για τους «αφανείς ήρωες» και τους χειροκροτούσαν στα μπαλκόνια.
Όσο για την παράταξη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, ο επικεφαλής της και δήμαρχος Αγιάς κ. Γκουντάρας, παρά τη θετική εισήγησή του στο να συζητηθεί, ενοχλήθηκε απ’ την αναφορά που γίνονταν στο ψήφισμα για τις άθλιες συμβάσεις που εφαρμόζουν οι εργολαβικές εταιρείες, λέγοντας ότι υπάρχουν και «καλοί εργοδότες».
Οι εκλεγμένοι με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στους Δήμους και τις κοινότητες της Θεσσαλίας είμαστε στο πλευρό των συμβασιούχων εργαζόμενων της 5ης ΥΠΕ και συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα τους για ανανέωση των συμβάσεων και διεκδικούμε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass