Κατήγγειλε 91χρονο ότι... αποπειράθηκε να τη βιάσει

Ο ΥΠΕΡΗΛΙΚΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΧΘΕΣ ΚΑΘΩΣ Η 50ΧΡΟΝΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΡΟΥΧΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2021 20:05

Για απόπειρα βιασμού της οικιακής βοηθού του, μιας 50χρονης γυναίκας που είχε προσλάβει πρόσφατα για τις δουλειές του σπιτιού, συνελήφθη κατηγορούμενος χθες το μεσημέρι ένας... 91χρονος κάτοικος χωριού του Δήμου Κιλελέρ.


Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου η 50χρονη οικιακή βοηθός, φέρεται να έλαβε χώρα το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης και ο κατηγορούμενος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ. Κιλελέρ.
Το παράδοξο της υπόθεσης δεν αφορά μόνο την ηλικία του φερόμενου ως δράστη απόπειρας βιασμού σε βάρος μιας κατά πολύ νεότερής του γυναίκας, αλλά στο γεγονός ότι η καταγγέλλουσα, εγκαταλείποντας το σπίτι του υπερήλικα και πρώην εργοδότη της, εκτός από τα πράγματά της φέρεται να πήρε μαζί της και χαρτί κουζίνας με... γενετικό υλικό του 91χρονου, τα οποία και παρέδωσε στην Ασφάλεια Βόλου για να επιβεβαιώσει προφανώς τα καταγγελλόμενα.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα κατήγγειλε η 50χρονη Βολιώτισσα στην Ασφάλεια Βόλου, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης και ενώ έστρωνε το κρεβάτι του υπνοδωματίου του γηραιού άνδρα, ο 91χρονος «την προσέγγισε γυμνός από πίσω και την έσπρωξε ώστε να πέσει στο κρεβάτι».
Στη συνέχεια ο 91χρονος «επιχείρησε να πραγματοποιήσει γενετήσια πράξη», αλλά «εκείνη αντιδρώντας άμεσα τον απέφυγε και τράπηκε σε φυγή».
«Πλην όμως», σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει η 50χρονη, ο 91χρονος φέρεται να ολοκλήρωσε στα ρούχα της οικιακής βοηθού. Η 50χρονη εγκατέλειψε το σπίτι και απευθυνόμενη το ίδιο απόγευμα στην Ασφάλεια Βόλου, πέραν της καταγγελίας παρέδωσε ρούχα της και... «ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας» δηλώνοντας ότι φέρουν γενετικό υλικό του 91χρονου.
Έτσι μετά την καταγγελία στον Βόλο, αστυνομικοί του Α.Τ. Κιλελέρ μετέβησαν χθες το μεσημέρι στο σπίτι του 91χρονου, τον οποίο και συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 91χρονος αρνείται την κατηγορία, ενώ χθες αναμενόταν να ενημερωθεί η Εισαγγελέας Υπηρεσίας προκειμένου να αποφανθεί για την κράτησή του ή την παραπομπή του σήμερα στο Αυτόφωρο.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass