Ηθελε να νοικοκυρευτεί...

ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΕΚΛΕΨΕ 57ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΛΗΘΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2021 15:50

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Ένας 57χρονος Έλληνας, κάτοικος Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας, συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στο Σκλήθρο, λίγη ώρα αφότου -όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια- προσπάθησε να κλέψει οικοσυσκευές και κλινοσκεπάσματα από σπίτι στην είσοδο του χωριού. Στην απόπειρά του αυτή μάλιστα, είχε και συνεργό, τη σύντροφό του, βουλγαρικής υπηκοότητας, κάτοικο Βόλου, η οποία και αναζητείται.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έκοψε κομμάτι της περίφραξης της οικίας, εισήλθαν σε αυτή παραβιάζοντας την πόρτα και πήραν από το εσωτερικό κλινοσκεπάσματα, ηλεκτρική σκούπα, φουρνάκι, κουζίνα και άλλα είδη οικοσυσκευής, κάποια από τα οποία, στο άγχος τους να τα μεταφέρουν ως το αυτοκίνητό τους, τους έπεσαν στο παράπλευρο του σπιτιού ρέμα, ενώ την ηλεκτρική σκούπα την πέταξαν οι ίδιοι στο ρέμα, σκεπτόμενοι όπως δήλωσε στην Αστυνομία ο συλληφθείς δράστης ότι… μπορεί και να μη δουλεύει!
Όσον αφορά τη σύλληψή του, αυτή ήταν αποτέλεσμα και τύχης, αλλά κυρίως της παρατηρητικότητας των αστυνομικών. Την ώρα της κλοπής λοιπόν, περιπολικό του Α.Τ. Αγιάς έτυχε να περνά από τον δρόμο του Σκλήθρου κάνοντας περιπολία στην ευρύτερη περιοχή του Πολυδενδρίου στο πλαίσιο της στρατηγικής πρόληψης εκδήλωσης πυρκαγιών στα δάση. Οι αστυνομικοί βλέποντας ένα αυτοκίνητο αφημένο μόνο του στην είσοδο του χωριού, περί τη 1:00 τη νύχτα, παραξενεύτηκαν και σε έλεγχό τους διαπίστωσαν ότι έφερε πινακίδες άλλου οχήματος. Μετά από δύο ώρες, στις 3:00, κι ενώ στήθηκε καρτέρι μήπως και εμφανιστεί κάποιος να το πάρει, όντως εθεάθη ο εν λόγω δράστης, με γάντια στα χέρια του και κρατώντας φακό. Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και μη μπορώντας να τους δώσει πειστικές απαντήσεις σε ερωτήματά τους, τον οδήγησαν στην Αγιά, αφού βρέθηκε κι ένα κατσαβίδι πάνω του κατά την έρευνα, όπως και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε και δίπλωμα οδήγησης. Για τις πινακίδες υποστήριξε ότι ανήκαν στο αυτοκίνητο της γυναίκας του, που, όπως είπε, πέθανε το 2015 και το έκανε για να μην πληρώνει τα τέλη κυκλοφορίας! Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης χτυπούσε συνεχώς το κινητό του τηλέφωνο από το ίδιο νούμερο αποκαλύπτοντας πια και τη συνεργό Βουλγάρα σύντροφό του, η οποία ως χθες το πρωί δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί. Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λάρισας...

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass