Ζωοτροφές και είδη πρώτης ανάγκης σε πυρόπληκτους

Παρέδωσε ο Δήμος Τεμπών στον Δήμο Μαντουδίου - Αγ. Αννας Εύβοιας

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2021 15:50

Παραδόθηκαν προχθές στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας της Βόρειας Εύβοιας φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τον Δήμο Τεμπών, αλλά και ζωοτροφές που ήταν προσφορά κτηνοτρόφων από την Κοινότητα Όσσας.

Η ανταπόκριση των πολιτών, των κτηνοτρόφων, των συλλόγων, των φορέων και των εταιρειών στο κάλεσμα του Δήμου Τεμπών για συγκέντρωση βοήθειας προς τους πυρόπληκτους ήταν συγκινητική. Συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν τέσσερις (4) τόνοι με τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα, εμφιαλωμένα νερά, ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και φάρμακα, επιπλέον δέκα (10) τόνοι μπάλες άχυρο και τέσσερις (4) τόνοι φύραμα για τα παραγωγικά ζώα. Την παράδοση πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Όσσας κ. Γιώργος Μακρυγιάννης συνοδευόμενος από κατοίκους του χωριού.
«Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Τεμπών για συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους ήταν συγκινητική. Την κρίσιμη στιγμή αποδείξαμε όλοι μαζί τη δύναμη της αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε ξεχωριστά τον καθένα για την ανταπόκριση στο προσκλητήριο προσφοράς και συμπαράστασης στις οικογένειες που έχουν πληγεί. Και εμείς εδώ στη Θεσσαλία βιώσαμε δύσκολες καταστάσεις με τη θεομηνία του «Ιανού» και τον καταστροφικό σεισμό του Μαρτίου και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την αξία κάθε προσφοράς μικρής ή μεγάλης σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Αθανασίου Παπαχρήστου από την Όσσα για τη δωρεάν μεταφορά των ζωοτροφών. Συνεχίζουμε δεν τους ξεχνάμε», δηλώνει ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.
Την ανθρωπιστική βοήθεια παρέλαβαν ο αντιδήμαρχος του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κ. Άγγελος Κωνσταντινάκης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Ροβιών κ. Θοδωρής Κέρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass