Αγορά Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες

*Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2021 17:29

Ξεκινά η νέα σεζόν της «Αγοράς Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες» των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας τις ώρες 10:00-14:00.


Σ’ αυτήν τη διάθεση, συμπεριλαμβάνονται και παραγωγοί από την πολύπαθη Βόρεια Εύβοια.
Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των “Εν.Πο.Λ.”, έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών ότι τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους.
Θα διατεθούν, μεταξύ άλλων: Ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο ανωτέρας ποιότητας, εσοδείας 2020-2021 από ελιές ποικιλίας Μανάκι Κορινθίας, σε πλαστική συσκευασία των 5 λίτρων με τιμή/συσκευασία 21,00 ευρώ, ήτοι τιμή λίτρου 4,20 ευρώ, ρεβίθια (ποικιλία Θηβών) σε συσκευασία δύο κιλών, που αποτελεί και το ελάχιστο όριο παραγγελίας με τελική τιμή λιανικής πώλησης 3,00 ευρώ/συσκευασία (ήτοι τιμή κιλού 1,50 ευρώ), φακές σε συσκευασία δύο κιλών, που αποτελεί και το ελάχιστο όριο παραγγελίας με τελική τιμή λιανικής πώλησης 3,00 ευρώ/συσκευασία (ήτοι τιμή κιλού 1,50 ευρώ), μέλι, φασόλια, ξηρά σύκα, παστέλι, παπαρδέλες λαχανικών, φρέσκο γιαούρτι, τραχανάς, χυλοπίτες, ριζότο μανιταριών κ.ά.
Οι τρόποι παραγγελιών, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό είναι οι εξής:
1. Μέσω της ιστοσελίδας των Εν.Πο.Λ. www.energw.gr.
2. Στα τηλέφωνα: 2413-011.972, κιν. 6909-566.709, κατά τις ώρες λειτουργίας της Γραμματείας από Δευτέρα -Παρασκευή 10 - 12 το πρωί και Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 5-7 το απόγευμα).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass