Το φυσικό αέριο «πάει» Φαλάνη

-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΔΑ ΘΕΣΣ *ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2021 15:40

Υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Συμβολαιογραφική Πράξη για την παραχώρηση χώρου από τη Δημοτική Αρχή, για την εγκατάσταση του Σταθμού Αποσυμπίεσης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και την ένταξη της Φαλάνης στο δίκτυο φυσικού αερίου.


Η συνάντηση για την υπογραφή της Πράξης πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λάρισας, και συμμετείχαν ο δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, η διευθύντρια Ανάπτυξης της Αγοράς Φυσικού Αερίου στη Θεσσαλία, κα Ευθυμία Καλογήρου, η αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Γιάννουλης, Κοιλάδας και Αγροτικής Ανάπτυξης, κα Ρίτα Απρίλη και ο πρόεδρος της Κοινότητας Φαλάνης, κ. Κώστας Λυγούρας. Ο γενικός διευθυντής, κ. Μπακούρας ενημέρωσε ότι το έργο συμπεριλαμβάνεται στο εγκεκριμένο πρόγραμμα ανάπτυξης 2021-2025 και σύμφωνα με το τεθέν χρονοδιάγραμμα, οι εργασίες για την επέκταση του δικτύου θα ξεκινήσουν τον προσεχή Ιανουάριο, ενώ η τροφοδότηση της περιοχής αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του α’ εξαμήνου του 2022.
Ο Δήμαρχος Λαρισαίων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματική συνεργασία και δεσμεύτηκε ότι εντός του επόμενου διαστήματος θα δρομολογηθούν οι ενέργειες για την τροφοδότηση 8 δημοτικών κτιρίων της Φαλάνης.
Αναγνώρισε επίσης τα πλεονεκτήματα της υλοποίησης ενός τόσο σημαντικού έργου για τη σύνδεση των περιοχών με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, προσφέροντας ανάπτυξη στο βιομηχανικό – εμπορικό τομέα, εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας στην τοπική αυτοδιοίκηση, τους πολίτες και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Οι δημότες – υποψήφιοι καταναλωτές, μπορούν να πηγαίνουν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην οδό Φαρσάλων 219, Λάρισα για να καταθέτουν αίτηση ενδιαφέροντος. Επίσης, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 11 150 ή 2310-584444 ή να επισκέπτονται την εταιρική ιστοσελίδα www.edathess.gr.
Επισημαίνεται ότι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ παρέχει «Έκπτωση 100% στα Τέλη Σύνδεσης» για τις νέες συνδέσεις με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου. Η προσφορά ισχύει για όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου και για όλες τις χρήσεις έως τις 31/12/2021.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
EPIMELHTHRIO KAMPANIA MASTOS

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1