Υποψήφιος για πανευρωπαϊκό βραβείο ο Δήμος Λαρισαίων

ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ «ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2021» ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2021 16:40

Στους τελικούς υποψηφίους («φιναλίστ») των Πανευρωπαϊκών Βραβείων Καινοτομίας στην Πολιτική 2021, βρίσκεται ο Δήμος Λαρισαίων, μαζί με άλλους τέσσερις Δήμους της Ελλάδας. Τα βραβεία δίνονται σε εννέα κατηγορίες: Κοινότητα, Στρατηγικές για τον Covid-19, Δημοκρατία, Ψηφιοποίηση, Οικολογία, Οικονομία, Εκπαίδευση, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ποιότητα Ζωής και οι δέκα «φιναλίστ» σε κάθε κατηγορία επιλέχθηκαν από κριτική επιτροπή 1.032 Ευρωπαίων πολιτών.


Στα φετινά βραβεία ο Δήμος Χανίων βρίσκεται στους φιναλίστ δύο κατηγοριών, στην κατηγορία της Ψηφιοποίησης και στην κατηγορία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο Δήμος Μοσχάτου στην κατηγορία της Ψηφιοποίησης, ο Δήμος Αρταίων στην κατηγορία της Οικολογίας και ο Δήμος Λαρισαίων στην κατηγορία της Εκπαίδευσης για το «Πανεπιστήμιο Πολιτών».
Αναλυτικότερα: Στην κατηγορία της Ψηφιοποίησης, η χώρα μας έχει δύο υποψήφια έργα: Τον Δήμο Χανίων με το έργο «Ηλεκτρονικό Σύστημα διαχείρισης θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ» με υπεύθυνο τον δήμαρχο Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και τον Δήμο Μοσχάτου με το έργο «CITYON» με υπεύθυνο τον δήμαρχο κ. Ανδρέα Ευθυμίου.
Στην κατηγορία της Οικολογίας, φιναλίστ είναι ο Δήμος Αρταίων με την «Πλατφόρμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης FollowGreen» με υπεύθυνο τον δήμαρχο κ. Χρήστο Τσιρογιάννη. Στην κατηγορία της Εκπαίδευσης, φιναλίστ είναι ο Δήμος Λαρισαίων, με το «Πανεπιστήμιο των Πολιτών» και υπεύθυνο τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας κ. Δημήτρη Δεληγιάννη.
Τέλος, στην κατηγορία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, φιναλίστ είναι και πάλι ο Δήμος Χανίων με το έργο «Κοινωνικό Πλυντήριο» με υπεύθυνη την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, κα Ελένη Ζερβουδάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
EPIMELHTHRIO KAMPANIA MASTOS

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1