«Ο Δήμος καλεί τους ναζιστές στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης»

Ο ΑΝΑΣΤ. ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ * ΔΗΜΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΒΛΕΨΙΑ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2021 17:00

Τη Δημοτική Αρχή Λάρισας καταγγέλλει ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Περιφερειακό Συμβούλιο, διότι προσκάλεσε την «Ελληνική Αυγή» στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

Στην καταγγελία ο κ. Αναστ. Τσιαπλές αναφέρει: «Σήμερα 13/10/2021, έλαβα στο email, από το γραφείο του δημάρχου Λαρισαίων πρόσκληση για τον Εορτασμό Απελευθέρωσης της Λάρισας από τη Γερμανική κατοχή, την 23η Οκτωβρίου 1944, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στο Ηρώο της πόλης στον Λόφο του Φρουρίου. Αυτή η πρόσκληση, διαπίστωσα από τον πίνακα των αποδεκτών, ότι εστάλη και στην εκπρόσωπο της «Ελληνικής Αυγής», που υποστηρίχθηκε ανοιχτά, στις εκλογές του 2019, από τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή. Ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, καταγγέλλω την απαράδεκτη ενέργειά σας να προσκαλέσετε στην εκδήλωση για την απελευθέρωση της Λάρισας από τη ναζιστική κατοχή, και την εκπρόσωπο της ναζιστικής «Ελληνικής Αυγής», που στηρίχθηκε από την καταδικασμένη πλέον ως εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή. Αποδεικνύεται ότι η αντίθεση της Δημοτικής Αρχής Λαρισαίων, προς την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή και τα παρακλάδια της που δημιουργήθηκαν για να στεγάσουν τα ορφανά της, είναι λόγια χωρίς αντίκρισμα, από τη στιγμή που τους καλείτε σε εκδηλώσεις σας και μάλιστα στην εκδήλωση για την απελευθέρωση από τον ναζιστικό ζυγό! Δηλώνω ότι δεν πρόκειται να παραστώ στην εν λόγω εκδήλωσή σας και να νομιμοποιήσω την απαράδεκτη ενέργειά σας και πιθανή παρουσία των εκπροσώπων των φασιστών».
ΔΗΜΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΒΛΕΨΙΑ
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων και σε σχέση με ανακοίνωση του περιφερειακού συμβούλου κ. Τάσου Τσιαπλέ, σχετικά με πρόσκληση σε εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων για την απελευθέρωσης της Λάρισας απο τους Ναζί, περιφερειακής συμβούλου της «Ελληνικής Αυγής», σημειώνονται τα εξής: Η απελευθέρωση της Λάρισας από τη Γερμανική κατοχή στις 23 Οκτώβρη του 1944 συνιστά μια νίκη του ελληνικού λαού κατά του ναζισμού. Προφανώς σ’ αυτή την επέτειο δεν έχουν θέση οι νοσταλγοί του φασισμού και του ναζισμού και τα απομεινάρια της εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Δεν επιτρέπεται μια γραφειοκρατική  αβλεψία, για την οποία ζητούμε συγγνώμη, να ανάγεται σε πολιτικό ζήτημα και να εξάγονται ανεπίτρεπτα συμπεράσματα, όταν η δημοτική αρχή έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για αυτά τα ζητήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass