Μήνυσε τον προϊστάμενό της για βιασμό

Εργαζόμενη σε Περιφερειακή Υπηρεσία της Λάρισας *Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα *Βρέθηκε στο φόρεμά της ανδρικό γενετικό υλικό...

Δημοσίευση: 03 Νοε 2021 20:33

Τον προϊστάμενό της κατήγγειλε για βιασμό, εργαζόμενη σε περιφερειακή υπηρεσία που εδρεύει στη Λάρισα. Η μήνυση υποβλήθηκε προ ημερών στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας όπου, λόγω και της σοβαρότητας της καταγγελίας, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα.

Όπως καταγγέλλει η εργαζόμενη, στις 17 Σεπτεμβρίου, έχοντας εμπιστοσύνη στον προϊστάμενό της, βρέθηκαν οι δυο τους για διασκέδαση στα παράλια του νομού όπου η βόλτα τους αργά το βράδυ κατέληξε σε μαρτύριο για την ίδια, καθώς όπως καταγγέλλει στην πολυσέλιδη μηνυτήρια αναφορά, βιάστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της.
Μετά την υποβολή της μήνυσης στις 11 Οκτωβρίου, ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική στο πλαίσιο της οποίας με μυστικότητα κλήθηκαν να καταθέσουν τόσο η μηνύτρια όσο και μάρτυρες. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», από την πλευρά της μηνύτριας, στο πλαίσιο πάντα της προκαταρκτικής έρευνας, υποβλήθηκε έκθεση ιδιωτικού εργαστηρίου, σύμφωνα με την οποία διαπιστώθηκε η ύπαρξη γενετικού υλικού άνδρα στο φόρεμα της γυναίκας. Η μηνυτήρια αναφορά κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο όπου υπάγονται μηνύτρια και μηνυόμενος, ενώ να διευκρινιστεί πως η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ως εκ τούτου δεν έχει απαγγελθεί ακόμη κάποια κατηγορία σε βάρος του προϊσταμένου, ο οποίος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass