Φοιτητές Ιατρικής σε καμπάνια για τον εμβολιασμό κατά κορονοϊού

ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2021 15:07

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Προτάσσοντας τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού ως το πλέον ισχυρό μέσο αναχαίτισης

της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Φαρσάλων ενημερωτική εξόρμηση από φοιτητές Ιατρικής, με στόχο να δοθούν χρήσιμες απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που απασχολούν την κοινωνία. Η δράση οργανώθηκε από την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος, το Υπουργείο Υγείας και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φαρσάλων. Η ενημέρωση που έγινε στα χωριά του Δήμου, Βαμβακού και Ευύδριο, αλλά και στην πόλη των Φαρσάλων, στόχευε στο να καταστεί απολύτως κατανοητή η αναγκαιότητα του εμβολιασμού στο σύνολο του ενήλικου πληθυσμού και κυρίως στους άνω των 50 ετών. Στη δράση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνους Γουργουλιάνης, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, η αντιδήμαρχος κ. Σοφία Χατζηπλή, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Βάια Αρσενοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Μπασαγιάννης και τα μέλη του συμβουλίου της Κοινότητας Φαρσάλων κ.κ. Ντίνος Βαρακλιώτης και Φωτεινή Πιτσάβα.
Σε δήλωσή της, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Βάια Αρσενοπούλου σημείωσε πως «εκ μέρους του Δήμου Φαρσάλων οφείλω να ευχαριστήσω την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος, αλλά και προσωπικά τον καθηγητή κ. Γουργουλιάνη γι’ αυτή τους την πρωτοβουλία η οποία έρχεται σε μία κρίσιμη περίοδο για την κοινωνία λόγω της έξαρσης της πανδημίας. Η σωστή ενημέρωση είναι εκείνη που μπορεί να οδηγήσει και στις σωστές αποφάσεις για την προστασία της υγείας μας και της υγείας των αγαπημένων μας ανθρώπων. Γι’ αυτό ως ΔΗΚΕΦΑ απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες να συμβουλεύονται τους επιστήμονες και μόνον αυτούς για κάθε τι που αφορά την υγεία τους. Ως Δήμος Φαρσάλων ενθαρρύνουμε και είμαστε αρωγοί σε κάθε ενέργεια που έχει ως στόχο την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής». Από την πλευρά του ο κ. Γουργουλιάνης ευχαρίστησε τον Δήμο Φαρσάλων για τη συνδρομή στην οργάνωση της πρωτοβουλίας, αλλά και για τη φιλοξενία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass