ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Ο καθηγητής Δημήτρης Μαϊμάρης νέος πρόεδρος

Ολα τα μέλη των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής και Οικονομικών

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2022 15:10

Πραγματοποιήθηκαν χθες σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι δημαιρεσίες στον Δήμο Τεμπών για την εκλογή νέου προεδρείου, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.


Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών, για τη δεύτερη θητεία της τετραετίας 2019-2023, και συγκεκριμένα έως τις 31.12.2023, εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος, της παράταξης του δημάρχου κ. Γιώργου Μανώλη, Μαϊμάρης Δημήτρης, ενώ στις θέσεις του αντιπροέδρου και του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Ανδρέου από την παράταξη του κ. Κ. Κολλάτου και Παναγιώτης Γκατζόγιας από την πλειοψηφία αντίστοιχα.
Να σημειωθεί ότι η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Μαρία Κωστή δήλωσε ότι η παράταξή της δεν συμμετέχει στη διαδικασία και έτσι ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε από την πλειοψηφία.
Ο κ. Δημήτρης Μαϊμάρης καταλαμβάνει τη θέση του απερχόμενου προέδρου κ. Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος κατά γενική ομολογία άφησε πολύ καλή εικόνα κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Η συνέχεια στην προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών έρχεται σε έναν έμπειρο άνθρωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως είναι ο κ. Δημήτρης Μαϊμάρης και είναι βέβαιο ότι θα κρατήσει ψηλά το κύρος του σώματος.
Ο κ. Δημήτρης Μαϊμάρης εκλέγεται ως δημοτικός σύμβουλος από το 2011, στον Δήμο Τεμπών και είναι πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Κουλούρας, όπου και στον τομέα αυτόν δούλεψε δημιουργικά και με προσωπικό ζήλο.
Ο κ. Δημήτρης Μαϊμάρης ήταν καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και τώρα είναι συνταξιούχος.
H ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Την εκλογική διαδικασία κήρυξε ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Γεώργιος Νικολάου. Ο νέος πρόεδρος κ. Δημήτρης Μαϊμάρης έλαβε 15 ψήφους, σε σύνολο 19, ο νέος αντιπρόεδρος Νίκος Ανδρέου έλαβε 14 ψήφους και ο νέος γραμματέας κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας έλαβε 12 ψήφους.
Μετά την εκλογή του νέου προεδρείου ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης ευχαρίστησε το απερχόμενο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών για την άψογη συνεργασία και συνεχάρη τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τα νέα μέλη, και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνουν δηλώνοντας τα εξής:
«Ο κ. Δημήτρης Μαϊμάρης διαθέτει μακρά εμπειρία σε θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς έχει διατελέσει αρκετές τετραετίες δημοτικός σύμβουλος. Τον χαρακτηρίζει η ευγένεια και η ευθύτητα του χαρακτήρα του, καθώς και ο σεβασμός του στους δημοκρατικούς θεσμούς και διαδικασίες. Είμαι βέβαιος, πως με τη συμβολή όλων των δημοτικών συμβούλων, θα μπορέσει να υπηρετήσει άξια τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών».
Ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών κ. Δημήτρης Μαϊμάρης ευχαρίστησε το σώμα και δήλωσε ότι η εκλογή του στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι εξαιρετικά μεγάλη τιμή για τον ίδιο.
Δήλωσε επίσης ότι νιώθει ιδιαίτερη χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη, καθώς η θέση του προέδρου αποτελεί το βαρόμετρο στη λειτουργία του κορυφαίου δημοκρατικού συλλογικού οργάνου ενός Δήμου, του Δημοτικού Συμβουλίου. Τόνισε πως πρόθεσή του είναι να προασπίσει κάθε δημοκρατική διαδικασία που εξελίσσεται στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεσμεύθηκε ότι θα τιμήσει τη θέση του προέδρου με εντιμότητα, μαχητικό πνεύμα και αυταπάρνηση, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στις ανάγκες στις αγωνίες και στα άλυτα προβλήματα των συμπολιτών.
«Θα εργάζομαι ώστε να ληφθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις για το συμφέρον των δημοτών. Θα είμαι πρόεδρος όλων των δημοτικών συμβούλων» υποστήριξε ο κ. Μαϊμάρης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Σε ό,τι αφορά τη σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής για τη διετία 2022-2023, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την ανάδειξη των εκλεγμένων μελών αυτής, χθες, κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι η εξής:
Πρόεδρος: Σίμος Βασίλειος, αντιδήμαρχος.
Τακτικά μέλη: Χρήστος Κρικώνης και Αθανάσιος Βλάχος, αντιδήμαρχοι, Γεώργιος Κυρίτσης, Κώστας Ζαρδούκας, Κώστας Κολλάτος και Ιωάννης Κοντογιάννης, δημοτικοί σύμβουλοι.
Αναπληρωματικά μέλη: Χρήστος Κακαγιάννης, Παναγιώτης Γκατζόγιας, Κώστας Τσεργάς και Ιωάννης Αργυρίου, δημοτικοί σύμβουλοι.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
Αντίστοιχα, η σύνθεση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τη διετία 2022-2023, όπως διαμορφώθηκε μετά και την ανάδειξη των εκλεγμένων μελών αυτής, είναι η κάτωθι:
Πρόεδρος: Ντόντος Γεώργιος, αντιδήμαρχος.
Τακτικά μέλη: Ζήσης Γκανάτσιος και Βασίλης Σίμος, αντιδήμαρχοι. Αθανάσιος Καραναστάσης, Νίκος Μητσογιαννης, Αχιλλέας Διψάνας, Ιωάννης Κοντογιάννης, δημοτικοί σύμβουλοι.
Αναπληρωματικά μέλη: Δημήτρης Μαϊμάρης, Χρήστος Κακαγιάννης, Αστέριος Σαΐτης και Αργυρώ Νταναβάρα, δημοτικοί σύμβουλοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PERIFREIA AIUELOMIXLI
INTERCOMM FOODS
PERIFEREIA THESSALIAS 20-12
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1