ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

Νέος πρόεδρος ο Σωτ. Νταφόπουλος

Η σύνθεση των Επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2022 15:30
Ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Κιλελέρ  Σωτήρης Νταφόπουλος Ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Κιλελέρ Σωτήρης Νταφόπουλος

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ αναδείχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, της παράταξης του δημάρχου Θαν. Νασιακόπουλου «Νέο Κιλελέρ», Σωτήρης Νταφόπουλος, μετά τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν χθες στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας, στον Δήμο Κιλελέρ.


Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Απόστολος Μούσιος από την παράταξη «Ενωμένο Κιλελέρ» και γραμματέας ο Αθανάσιος Αγγελουσόπουλος από την παράταξη «Νέοι Ορίζοντες».
Αντίστοιχα έλαβαν 16 ψήφους ο κ. Νταφόπουλος και 17 λευκά, 23 ψήφους ο κ. Απ. Μούσιος και 23 ο κ. Αγγελουσόπουλος.
Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μια τέτοια μέρα όλοι προσδοκούμε να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα να αναζητήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Σας διαβεβαιώνω ότι επιδιώκουμε όλοι μας να συνεργαστούμε έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια να είναι καλύτερα για όλους τους πολίτες του Δήμου Κιλελέρ. Κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι, τα χρόνια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας μας αποτελούν για μένα και τους συνεργάτες μου έναν διαρκή αγώνα για τη διευθέτηση και την επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας. Υποσχόμαστε σήμερα, για ακόμα μια φορά, να προσπαθήσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για το καλό του Δήμου μας. Ο αγώνας είναι κοινός και σε αυτόν θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι. Στο πλαίσιο αυτής της πεποίθησης, σας καλούμε εδώ, στον χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου να εκφράζετε, όπως κάνατε άλλωστε, τις απόψεις αλλά και την εποικοδομητική κριτική σας για όλα τα ζητήματα που άπτονται των δημοτικών θεμάτων. Ζητούμε την ενεργό συμμετοχή όλων σας. Όλες και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι καλείστε να καταθέτετε τεκμηριωμένα τις απόψεις σας. Όλες και όλοι μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα, όλοι μαζί μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε μια πιο ανθρώπινη κοινωνία για να ζήσουν τα παιδιά μας. Εμείς στοχεύουμε να συνεχίζουμε να στηρίζουμε, να αναδεικνύουμε και να υλοποιούμε τις όποιες δημιουργικές πρωτοβουλίες καταθέτει η αντιπολίτευση που θα αφορούν στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στις κοινωνικές δομές. Μόνο έτσι θα επιτύχουμε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Είναι σαφές σε όλους εμάς που υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ότι αποτελεί τον κατ’ εξοχήν λαϊκό θεσμό ο οποίος μπορεί να ενώνει τις διαφορετικές απόψεις, να υπερβαίνει προσωπικές και ιδεολογικές αντιπαραθέσεις. Αν αξιοποιήσουμε τις δημιουργικές μας δυνάμεις στο τέλος όλες και όλοι θα υπερηφανευόμαστε για το γεγονός ότι ζούμε σε έναν σύγχρονο και δυναμικό Δήμο. Η εκλογική διαδικασία, κορυφαία εκδήλωση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, δημιουργεί τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες με σαφώς θεσμοθετημένους ρόλους. Είναι βέβαιο πλέον ότι δεν αρμόζουν, εδώ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η αλαζονεία και οι εγωιστικές συμπεριφορές από την πλευρά της πλειοψηφίας αλλά ούτε η πικρία, η στείρα αντιπολίτευση και ο αδικαιολόγητος εκνευρισμός από την πλευρά της μειοψηφίας. Αυτό που επιβάλλεται είναι να συνεχίσουμε να στεκόμαστε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και να υπηρετούμε τον θεσμικό ρόλο που μας ανατέθηκε από τον κυρίαρχο λαό».
Ακολούθησαν χαιρετισμοί των επικεφαλής των παρατάξεων και των ανεξαρτήτων δημοτικών συμβούλων.
Ο νέος πρόεδρος Σωτήρης Νταφόπουλος σε χαιρετισμό του δήλωσε τα εξής: «Κύριε Δήμαρχε θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμητική πρόταση που μου κάνατε για αυτή τη σημαντική θέση του προέδρου του Δ.Σ.
Ευχαριστώ τη Δημοτική Ομάδα της παράταξής μου που αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου.
Ευχαριστώ επίσης όλους τους δημοτικούς συμβούλους που με ψήφισαν σήμερα, αλλά και αυτούς που συμμετείχαν στη διαδικασία.
Προσδοκία μου είναι η ειλικρινής και αξιοπρεπής συνεργασία μας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ένα όργανο κοντά στους δημότες και όλοι εμείς θα πρέπει να αποδεικνύουμε σε κάθε συνεδρίαση πως είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των δημοτών.
Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να υπηρετήσουμε και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από τη λειτουργία και τις αποφάσεις του Δ.Σ. για να στηρίξουμε, να διευκολύνουμε, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Σκοπός μας είναι να παίρνουμε θέση σε όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν τον Δήμο μας, να γίνεται δημιουργικός διάλογος και να παίρνονται αποφάσεις με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του τόπου μας και τα δίκαια αιτήματα των δημοτών.
Ως πρόεδρος του Δ.Σ. θα προσπαθήσω να τηρηθεί με σεβασμό ο κανονισμός λειτουργίας του Δ.Σ. Υπόσχομαι στο σώμα ότι θα είμαι δίκαιος με όλους του συναδέλφους ανεξαρτήτως δημοτικής παράταξης και πιστεύω ότι το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο έχει την εμπειρία και τη διάθεση να παράξει έργο για τον τόπο μας.
Θέλω επίσης να καλέσω όλους τους συνδημότες μας να συνεργαστούν με τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για όλα τα φλέγοντα θέματα του τόπου μας.
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους σας. Καλή μας επιτυχία».

Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Η νέα σύνθεση των Διοικητικών Συμβουλίων της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, μετά τις εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα χθες, και από τις οποίες απείχε η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», έχει ως εξής:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Χονδρονάσιος Αλέξανδρος, πρόεδρος (αντιδήμαρχος).
Από το «Νέο Κιλελέρ»: Ιωάννης Κουκούτσης, Κων. Φιλιππούλης, Αχ. Βαρδακούλης και Κων. Χατζηκωνσταντίνου.
Από το «Ενωμένο Κιλελέρ»: Ζωή Ανυφαντή με αναπληρωματικό μέλος τον Αθαν. Μούσιο Και Γιώργος Ακριβούλης, ανεξάρτητος.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
Πρόεδρος Αντώνης Ρετζιάς (αντιδήμαρχος). Από το «Νέο Κιλελέρ»: Βάνα Χλιάπη- Γκουνιαριούδη, Κ. Χατζηκωνσταντίνου, Ελένη Ζωϊοπούλου και Τριαντάφυλλος Τσινούλης.
Από το «Ενωμένο Κιλελέρ» ο Απόστολος Μούσιος, με αναπληρωματικό μέλος τον Αθ. Μακρόπουλο και τέλος ανεξάρτητος ο Γιώργος Καρυούδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass