ΔΗΜΟΣ AΓΙΑΣ

Για 4η φορά πρόεδρος ο Ιωάννης Αργυρούλης

Τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη στις Επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2022 15:40

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Την πρώτη του συνεδρίαση για το 2022 πραγματοποίησε χθες Κυριακή το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγιάς και μάλιστα διά ζώσης μετά από πολύ καιρό, στην αίθουσα συνεδριάσεών του στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης την εκλογή μελών νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και νέων μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.


Η συνεδρίαση, με προεδρεύοντα τον αντιδήμαρχο Ευάγγελο Κρανιώτη, ξεκίνησε με σύντομους χαιρετισμούς και ευχές για την καινούργια χρονιά κι εν συνεχεία ανεδείχθη το νέο προεδρείο, όπου ο προτεινόμενος από την πλειοψηφία, όπως ορίζει ο κανονισμός, Γιάννης Αργυρούλης, επανεξελέγη πρόεδρος για τέταρτη φορά, αφού διετέλεσε για μία διετία πρόεδρος στην πρώτη θητεία του Αντώνη Γκουντάρα, για μία διετία στη δεύτερη, ενώ και στην τωρινή τρίτη θητεία του Δημάρχου είναι πάλι πρόεδρος από το ξεκίνημά της. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο προτεινόμενος της μείζονος μειοψηφίας Αθανάσιος Ολύμπιος στη θέση του Γιάννη Αναστασίου, ενώ γραμματέας ο Ηλίας Ευσταθίου, από την παράταξη του κ. Καλαγιά, ο οποίος και συνεχίζει από το προηγούμενο προεδρείο. Η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον κ. Κασίδα δεν συμμετείχε στις διαδικασίες παρότι παρευρέθηκε, ενώ απόντες ήταν οι Γρηγόρης Καλαγιάς και Βάσω Αλεξανδρίδου, επικεφαλής παρατάξεων και οι δύο.
Ακολούθησε η εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Για την Οικονομική Επιτροπή εκλέχτηκαν, πέραν του Δημάρχου (πρόεδρος) και των αντιδημάρχων Ευάγγελου Κρανιώτη και Νικολάου Τσιαγκάλη που ορίζονται χωρίς εκλογή, τακτικά μέλη οι Χρήστος Σκαρκάλης και Αστέριος Τσιώνης από την πλειοψηφία, Γιάννης Αγγελάκας και Γιάννης Αναστασίου από τη μειοψηφία. Αναπληρωματικά μέλη οι Γεώργιος Γιάνναρος και Βασίλειος Σμυρλής από την πλειοψηφία, Αθανάσιος Τριανταφύλλου και Δημήτριος Κορδίλας από τη μειοψηφία.
Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν, πέραν του Δημάρχου (πρόεδρος) και των αντιδημάρχων Νικολάου Ντάγκα και Βασιλείου Σμυρλή που ορίζονται χωρίς εκλογή, τακτικά μέλη οι Αντώνιος Μπελιάς και Πέτρος Μπαρμπέρης από την πλειοψηφία, Απόστολος Καφετσιούλης και Γιάννης Αναστασίου από τη μειοψηφία. Αναπληρωματικά μέλη οι Νικόλαος Τσιαγκάλης και Ιωάννης Τσιντζιράκος από την πλειοψηφία, Σοφία Σοφολόγη – Μπαλταγιάννη κι Αθανάσιος Ολύμπιος από τη μειοψηφία.

Του Νίκου Γουργιώτη
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass