ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΧΡ. ΛΙΑΠΗ:

«Εξαίρετος πατέρας, επιτυχημένος δάσκαλος»

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2022 15:20

Με αφορμή τον θάνατο του εκπαιδευτικού, Χρήστου Λιάπη η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, Αικατερίνη Καραγιώργου σε συλλυπητήριο μήνυμά της σημειώνει τα εξής:

«Μεγάλη η θλίψη της εκπαιδευτικής κοινότητας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας λόγω της αιφνίδιας και πρόωρης απώλειας του Χρήστου Λιάπη, ενός καταξιωμένου στελέχους της εκπαίδευσης, ο οποίος είχε ασκήσει επί μακρόν καθήκοντα διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας. Υπήρξε επιτυχημένος δάσκαλος και άριστος στη διοίκηση, φθάνοντας επάξια μέχρι το αξίωμα του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Υπήρξε άριστος οικογενειάρχης, εξαίρετος πατέρας, εκλεκτός συνάδελφος, επιτυχημένος δάσκαλος, άξιος πρόεδρος. Ο φίλτατος διευθυντής, όπως τον αποκαλούσαν οι περισσότεροι, ήταν αγαπητός σε όλους λόγω της ακεραιότητάς του και του ήθους του.
Η απώλειά του δημιουργεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην ευρύτερη κοινωνία της Λάρισας που θρηνεί τον Χρήστο Λιάπη, ως μια αξιόλογη προσωπικότητα που προσέφερε τόσο στην εκπαίδευση όσα και στα κοινά, μέσω της εκπαιδευτικής, διοικητικής, συνδικαλιστικής και κοινωνικής του δράση. Επιθυμώ να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος συναδέλφου και επιπρόσθετα να τους συλλυπηθώ εκ μέρους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, απευθύνοντας τον ίστατο χαιρετισμό στον αγαπητό συνάδελφο: «Καλό ταξίδι στα ουράνια σκηνώματα» και «Καλό Παράδεισο»…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass