Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2022 15:11

Νεκρός στον δρόμο βρέθηκε 49χρονος
Στον δρόμο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του βρέθηκε χθες, ο 49χρονος Λαρισαίος Νίκ. Δημ. Γκατζούλης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» στις 7.20 χθες το πρωί, ο 49χρονος βρέθηκε πεσμένος στον δρόμο από περιοίκους στη διασταύρωση των οδών,

Κολοκοτρώνη και Οικ. εξ Οικονόμων. Παρά τις προσπάθειες διασωστών του ΕΚΑΒ ο 49χρονος δεν κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις του και κατά τη διακομιδή του στο εφημερεύον νοσοκομείο, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του που, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

*Αναβάλλονται οι συγκεντρώσεις για την υγεία
Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για σήμερα το μεσημέρι εκδηλώσεις για την υγεία με συγκεντρώσεις της ΕΙΝΚΥΛ και του συλλόγου γιατρών ΕΣΥ ΠΓΝΛ στο προαύλιο του Γενικού Νοσοκομείου, αλλά και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στις εγκαταστάσεις της 5ης ΥΠΕ στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης για την Υγεία. Οι συγκεντρώσεις θα διοργανωθούν την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 στις 12.30 το μεσημέρι στους ίδιους χώρους.

*Εκδηλώσεις για τον Αγιο Τρύφωνα
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Λαχανοπαραγωγών» Λάρισας και η Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης διοργανώνουν εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Τρύφωνα. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Τη Δευτέρα 31/1/2022 στις 4 μ.μ. θα τελεστεί πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, με αρτοκλασία και θειοκήρυγμα στον Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνα στο Μ. Λιβάδι Φιλιππούπολης. Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνεταιρισμού.
Την Τρίτη 1/2/2022 θα τελεστεί πανηγυρική Θεία λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Λαρίσης με αρτοκλασία και ύψωμα, λειτουργούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Λαρίσης πατρός Νικηφόρου Κοντογιάννη όπου θα διαβαστούν και οι ευχές του Αγίου Τρύφωνα για τις καλλιέργειες.
*Στις εκδηλώσεις θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid-19.

Νεκρός βρέθηκε 76χρονος στη Μελιβοία

Νεκρός βρέθηκε τη Δευτέρα στη Μελιβοία, στο υπόγειο της οικίας του, 76χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τον ηλικιωμένο, που σημειωτέον διέμενε μόνος του, βρήκε η αδελφή του.
Για το συμβάν ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

Σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στις 9.30 το βράδυ, θα τελεστεί στον Άγιο Αχίλλιο ιερά αγρυπνία, για την ανακομιδή του λειψάνου του εν Αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Θα περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την Ακολουθία της Μεταλήψεως, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία η πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων.
Ο εσπερινός και η αρτοκλασία θα ψαλούν νωρίτερα, στις 5 μ.μ. Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου το πρωί δεν θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass