Ευρωπαϊκό συνέδριο για τη στήριξη των αγροτών

ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΧΟΙΝΑΣ, ΛΙΒΑΝΟΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2022 15:34

Το ετήσιο Συνέδριο της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα για τους νέους με θέμα την απασχόληση, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα που θα διεξαχθεί στις 4 Φεβρουαρίου, στοχεύει φέτος στον αγροτικό τομέα. Το EUandU είναι ένα συμμετοχικό και

διαδραστικό συνέδριο, που εστιάζει στην ανάδειξη ευκαιριών επαγγελματικής απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους από 18 έως 35 ετών που ζουν στην Ελλάδα. Στο φετινό Συνέδριο εντάσσεται και η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης (CoFE), καθώς θα πραγματοποιηθεί διάλογος πολιτών με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά και τον αναπλ. υπ. Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός θα μιλήσουν για την Πράσινη Συμφωνία της ΕΕ, η οποία αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της Επιτροπής στο πλαίσιο του σχεδίου ανάκαμψης για την Ευρώπη. Επίσης οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ΚΑΠ της ΕΕ και τις προοπτικές της στην Ελλάδα, καθώς και για την εφαρμογή της μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων για τη στήριξη εγχειρημάτων στον αγροτικό τομέα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass