Επί τάπητος το υδατικό πρόβλημα στη Θεσσαλία

ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΑΝ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ, ΧΡΗΣΤΟ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 25 Μαρ 2022 15:30

Συνάντηση προπαρασκευαστικού χαρακτήρα ενόψει του ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί με τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κ. Σκρέκα και Υποδομών και Μεταφορών, Κ. Καραμανλή, για το υδατικό θέμα της Θεσσαλίας, είχε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Νασιακόπουλος, με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστο Τριαντόπουλο.


Βασικός άξονας της συζήτησης ήταν ο τρόπος που θα μπορέσει η Θεσσαλία να εξασφαλίσει ικανή ποσότητα νερού για τις επόμενες δεκαετίες.
Ο κ. Νασιακόπουλος παρουσίασε τα συμπεράσματα που προέκυψαν από την ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας, η οποία πραγματοποιήθηκε προ δεκαπενθημέρου. Παράλληλα, ζήτησε τη συνδρομή του Βολιώτη υφυπουργού στην άμεση λύση του προβλήματος που «καίει» τη Θεσσαλία.
Ο κ. Τριαντόπουλος, από την πλευρά του, δήλωσε γνώστης του θέματος, καθότι Θεσσαλός και ο ίδιος και πως μαζί με τους αρμόδιους Υπουργούς της Κυβέρνησης επεξεργάζονται και προωθούν ζητήματα που σχετίζονται με υποδομές και λύσεις που απαντούν στο υδατικό θέμα της Θεσσαλίας, υπό το συνεχές ενδιαφέρον και παρακολούθηση των εξελίξεων από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Παρεμβάσεις και λύσεις που δρομολογούνται με έργα άρδευσης, ύδρευσης και αντιπλημμυρικής προστασίας. Παρεμβάσεις και λύσεις, σε συνεργασία και με την Περιφέρεια και τους Δήμους της περιοχής, που απαντούν σε εκκρεμότητες δεκαετιών με στόχο τη διατηρήσιμη διαχείριση των υδάτων της Θεσσαλίας και τη διαμόρφωση συνθηκών βιώσιμης ανάπτυξης σε όλη την περιοχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass