Επισκέψεις συνέδρων σε Τσαριτσάνη και Σαραντάπορο

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2022 15:10

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Επισκέψεις γνωριμίας στις Μαρτυρικές Κοινότητες Τσαριτσάνης και Σαρανταπόρου πραγματοποίησαν χθες οι ξένες αντιπροσωπείες και συμμετέχοντες στο 1ο Συνέδριο Μαρτυρικών Κοινοτήτων που ξεκίνησε χθες το βράδυ στην Ελασσόνα. Συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Κορακίδη και αντιδήμαρχους του Δήμου Ελασσόνας, ξεναγήθηκαν στη Μαρτυρική Κοινότητα Τσαριτσάνης και έμαθαν περισσότερα για την ιστορία της, με την παρουσία του προέδρου της κοινότητας Αχιλλέα Μητσιμπόνα και του προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης Θανάση Βαθράκη.


Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πολυκύμαντη ιστορία της Τσαριτσάνης και επισκέφθηκαν διαφορά αξιοθέατά της, με τη συνδρομή και βοήθεια του Θ. Βαθράκη, ο οποίος συντόνισε την ξενάγησή τους. Στη Μαρτυρική Κοινότητα Σαρανταπόρου συνέχισαν την ξενάγησή τους, συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχους του Δήμου Ελασσόνας, με την παρουσία του προέδρου της Κοινότητας Γιάννη Βαΐτση.
Εκεί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία της ορεινής κοινότητας από τον πρ. πρόεδρο του Συλλόγου Αποδήμων Σαρανταποριτών Γιάννη Ντάλλα, ο οποίος συντόνισε την ξενάγησή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1