Νεκρός 34χρονος οδηγός αυτοκινήτου σε ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΤΟΥ ΟΣΕ – ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2022 21:47

Ένας 34χρονος Λαρισαίος, ο Τοτίλα – Κωνσταντίνος Μπούμπας του Πετράκι, έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα όταν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου Λάρισας και σε διάβαση δίπλα από σχολικό

συγκρότημα του 7ου Γυμνασίου και 13ου Λυκείου, στον οδό Κάρλας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 18.15 χθες το απόγευμα και στη συμβολή της οδού Μεθονίου με τη σιδηροδρομική γραμμή, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος ενώ διέσχιζε την ισόπεδη διάβαση με κατεύθυνση την οδό Καβάφη, παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο από Βόλο προς Λάρισα.
Το Ι.Χ. παρασύρθηκε για να καταλήξει στην οδό Κάρλας, με τον 34χρονο να βρίσκει ακαριαίο θάνατο, ενώ για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας. Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς από τους 53 επιβάτες της αμαξοστοιχίας, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο για να φθάσουν στον τελικό προορισμός τους, τον Σταθμό του ΟΣΕ στη Λάρισα.
Τις συνθήκες του δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», μεταξύ άλλων, θα εξεταστεί και η κατάσταση των συστημάτων ασφαλείας και ειδικότερα αν βρισκόταν σε λειτουργία την ώρα του δυστυχήματος, με δεδομένο ότι πρόκειται για ισόπεδη διάβαση που διαθέτει μπάρες και σήμανση.
Να σημειωθεί ότι ο 55χρονος Βολιώτης μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας συνελήφθη, για να αφεθεί τελικά ελεύθερος με εισαγγελική εντολή.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass