Οι νέοι συζητούν για τα κοινά…

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2022 15:50

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων, μετείχε –μαζί με αντίστοιχα συμβούλια Δήμων της Θεσσαλονίκης- σε Επιμορφωτικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στη Θεσσαλονίκη για στελέχη Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Εθελοντισμού.


Οι εκπρόσωποι των Συμβουλίων έκαναν μια σύντομη παρουσίαση που αφορούσε τη δομή, τον τρόπο λειτουργίας και τις δράσεις που έχει πραγματοποιήσει και πρόκειται να υλοποιήσει το κάθε Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας.
Στη συνέχεια οι νέοι συζήτησαν για τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που τους προσφέρει η ενασχόληση με τα κοινά, καθώς και τις προκλήσεις και τους φόβους που πολλές φορές έχουν να αντιμετωπίσουν σε αυτό το «ταξίδι». Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων, καθώς και το έργο που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής παρουσίασε την πρώτη ημέρα του προγράμματος (Τετάρτη 9 Ιουνίου) ο αντιπρόεδρος κ. Παύλος Χατιλάρης και την επομένη (Πέμπτη 10 Ιουνίου) η γραμματέας κ. Κυριακή Τσιαντού. Υπεύθυνες για τον συντονισμό του προγράμματος ήταν οι κ. Γεωργία Γκόνου, διευθύντρια Έρευνας Εκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθηση της ΕΕΤΑΑ και η κ. Έλλη Χριστούλα, επιστημονική σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ σε θέματα Έρευνας και Εκπαίδευσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 2022
INTERCOMM FOODS
DHMOS TEMPON 10-6-22
Μείνε μαζί μας
Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ 2022(ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ)
FESTIVAL OLYMPOU 1-7-22

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1