Τετραήμερο προσφοράς στον Αμπελώνα

ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2022 16:00

Ολοκληρώθηκε στον Αμπελώνα το 1ο εορταστικό 4ήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας για το καλοκαίρι που ξεκίνησε την Πέμπτη 16 Ιουνίου από τα Δελέρια με το σύνθημα της φετινής χρονιάς για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη που είναι: «Η προσφορά αίματος είναι μία πράξη αλληλεγγύης», «Με τη συμμετοχή σου σώσε ζωές».


Αυτό ακριβώς το σύνθημα ήταν το μήνυμα που οι εθελοντές αιμοδότες έκαναν πράξη.
Με τη συγκινητική τους προσέλευση και την ευγενική αιμοπροσφορά τους 97 αιμοδότες, για να αιμοδοτήσουν τελικά ογδόντα δύο απ’ αυτούς, μετέτρεψαν το Αιμοδοτικό 4ήμερο σε μια περιοδεία Προσφοράς Αγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης!
Να σημειωθεί ότι, από τους προσερχόμενους αιμοδότες, έξι εθελοντές προσήλθαν και αιμοδότησαν για 1η φορά για τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου τους ευχαριστούν θερμά και τους συγχαίρουν από καρδιάς για την προσφορά τους, προβάλλουν την πράξη τους ως παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής.
Τον χώρο της Αιμοδοσίας στον Αμπελώνα επισκέφθηκε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Παπαϊωάννου που συνομιλησε με τα μέλη του Δ.Σ. και ευχαρίστησε τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες για το έργο που προσφέρουν και βέβαια τους παριστάμενους εθελοντές για την αιμοπροσφορά τους!
Επίσης στον χώρο βρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία» του Δήμου Τυρνάβου, κ. Χρήστος Τσιόπας, συνοδευόμενος από τη δημοτική σύμβουλο της «Συμπολιτείας», κα Σουρλαντζή Χαρίκλεια (Ρούλα), οι οποίοι συγχάρηκαν τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» για το έργο που επιτελούν, καθώς και τους παρόντες αιμοδότες για την προσφορά τους.
Τέλος, όπως δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος Γιάννης, πρόεδρος του Συλλόγου, το επόμενο ραντεβού μας θα είναι πάλι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, όπου εκεί μαζί με την 98η αιμοδοσία του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί και η 20ή Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών και θα τιμηθεί η μνήμη του αείμνηστου γιατρού Αντώνη Γανοχωρίτη, που για λόγους υγείας μέλους της οικογένειας, αναβλήθηκε για τότε η απονομή τιμητικής πλακέτας στην οικογένεια του αείμνηστου γιατρού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass