Ξεκίνησε η εβδομάδα κινητικότητας

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2022 16:20

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας συμμετέχει για δεύτερη χρονιά και φέτος ο Δήμος Τεμπών και ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών.


Το πρόγραμμα, που διαθέτει πλούσιες και αρκετές δράσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τεμπών, ξεκίνησε χθες και διαρκεί έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2022.
Σήμερα, στο Συκούριο, στις 18:00, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου, θα πραγματοποιηθεί «Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού!» σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ «Focus».
Μεθαύριο Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στους Γόννους, στις 17:00, στην Κεντρική πλατεία, θα πραγματοποιηθεί Zumba Kids, με τη γυμνάστρια και Zumba Instructor κα Νατάσα Αλεξάνδρου.
Την ίδια μέρα, στις 19/09, στα Αμπελάκια, στις 18:30, θα πραγματοποιηθούν δράσεις εικαστικών με θέμα: «Εικονογραφώντας το ταξίδι!», με τους εικαστικούς κα Μαρία Θουκυδίδου και κ. Δημήτριο Κρίστιτς.
Την Τρίτη στις 20 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Ζήση Λιούπα, στο Μακρυχώρι και ώρα 17:00, θα πραγματοποιηθεί Zumba Kids με τη γυμνάστρια και Zumba Instructor κα Νατάσα Αλεξάνδρου.
Την ίδια μέρα, στις 20 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, στην Κεντρική πλατεία Πυργετού «Βάιος Μαλλιάρας», θα πραγματοποιηθεί η δράση με θέμα: «Μαθαίνω να κινούμαι παίζοντας. Ελάτε να παίξουμε και να διασκεδάσουμε με την παρέα μας!» σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ «Τρίλιζα».
Την Τετάρτη στις 21 Σεπτεμβρίου με αφετηρία την Κεντρική πλατεία των Γόννων, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί ποδηλατάδα, με αρχηγό τη γυμνάστρια (Ζumba Instructor) κα Νατάσα Αλεξάνδρου. Διασχίζουμε τον δρόμο προς το παρκάκι της Αγίας Παρασκευής και επιστρέφουμε στην Κεντρική πλατεία των Γόννων.
Μικροί-μεγάλοι ελάτε με τα κράνη και τα ποδήλατά σας να εξερευνήσουμε την όμορφη περιοχή μας!
Τέλος, στις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί ποδηλατάδα με αφετηρία το θεατράκι στο Μακρυχώρι, με αρχηγό τη γυμνάστρια (Zumba Instructor) κα Νατάσα Αλεξάνδρου, σε μία εκπληκτική διαδρομή, περνώντας από τα πάρκα του Μακρυχωρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass