Συνάντηση αποφοίτων της Ευελπίδων τάξης 1983

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2022 15:35

Μετά από διακοπή τριών ετών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα πραγματοποιήθηκε από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου η συνάντηση των μελών του Συνδέσμου Αποφοίτων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων τάξεως 1983.


Στο πλαίσιο της τριημέρου συνάντησης έλαβε χώρα μια σειρά εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων, ξενάγηση στο Κάστρο του Πλαταμώνα, επίσκεψη στο χωριό Παλαιός Παντελεήμονας και παράθεση επίσημου δείπνου στην προσφάτως ανακαινισθείσα Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, παρουσία του διοικητού της 1ης Στρατιάς Αντιστρατήγου, Άγγελου Χουδελούδη.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας, την τέλεση αρτοκλασίας και την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων συμμαθητών της τάξεως 1983, στην Ιερά Μονή του Αγίου Νικοδήμου Πυργετού, παρουσία του Επιτελάρχου της 1ης Στρατιάς, υποστράτηγου Χρήστου Μπακιρτζή. Να σημειωθεί ότι απόφοιτοι της τάξεως 1983 είναι και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, καθώς και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Κύπρου, αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. Το ραντεβού της νέας συνάντησης στον ίδιο χώρο ανανεώθηκε για το 2023.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass