Κρατούμενοι και οι δύο γονείς μετά τη νέα μήνυση των παιδιών τους…

ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2022 15:15

Κρατούμενοι μέχρι αύριο Πέμπτη, όποτε και το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας θα επαναλάβει τη συνεδρίασή του, θα παραμείνουν οι δύο γονείς που μηνύθηκαν από τις δύο κόρες τους για ενδοοικογενειακή βία. Ο 53χρονος πατέρας και η 53χρονη σύζυγός του

συνελήφθησαν έπειτα από νέα καταγγελία που έκαναν στην ΕΛ.ΑΣ. τα δύο κορίτσια τους, 24 και 18 ετών, αφού ο πατέρας φέρεται να προκάλεσε απλή σωματική βλάβη χτυπώντας στο χέρι την κόρη του και η σύζυγός του να τις εξύβρισε.
Πρόκειται για την ίδια οικογένεια εκπαιδευτικών, η οποία οδηγήθηκε ξανά προχθές στο Αυτόφωρο, πάλι από μήνυση των δύο κοριτσιών, καθώς η 53χρονη μάνα συνελήφθη, επειδή κλείδωσε τις κόρες της στην αποθήκη της ταράτσας, προς «συνετισμό», γιατί δεν υπάκουσαν στην παραίνεσή της. Μετά τη νέα μήνυση, πατέρας και μητέρα, αυτήν τη φορά, οδηγήθηκαν ξανά χθες κατηγορούμενοι στο Αυτόφωρο, με τη δίκη να αναβάλλεται μέχρι αύριο το μεσημέρι, προκειμένου να προσκομισθεί στο Δικαστήριο η ιατροδικαστική έκθεση. Με δεδομένη την πρόσφατη καταδίκη της μητέρας και με αφορμή το κλίμα έντασης στο σπίτι, το Δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνουν κρατούμενοι οι γονείς, ενώ την επιμέλεια των δύο ανήλικων κοριτσιών, ανέλαβε προσωρινά η 24χρονη και μεγαλύτερη αδελφή, των τριών κοριτσιών της οικογένειας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass