Ανθρωποι και Κατοικίδια: ΜΑΖΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ «JOIST» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2022 17:28

Το Πάρκο Καινοτομίας «JOIST» σε συνεργασία με τον Κτηνιατρικό Σύλλογο Λάρισας γιορτάζει την Παγκόσμια Hμέρα των Ζώων με μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένη στην αρμονική συμβίωση ζώων και ανθρώπων.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ανοίγουμε τις πόρτες του «JOIST» για το κοινό και τους τετράποδους φίλους μας και σας προσκαλούμε να εξερευνήσουμε μαζί τη θετική επίδραση που έχει η επαφή με τα ζώα στη σωματική και ψυχική υγεία των ατόμων κάθε ηλικίας και ιδίως σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.
Μεθαύριο Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συζήτηση με θέμα «Μαθαίνουμε για το φυσικό περιβάλλον και τα ζώα στην πόλη μας» από την κτηνίατρο, δρ. Κατερίνα Λουκάκη (Κτηνίατρος ΑΠΘ, PhD ΕΚΠΑ), για τους μαθητές Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων της Λάρισας. Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 18.00 θα διεξαχθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Ανθρώπινες δραστηριότητες με τη βοήθεια των ζώων», υπό την προεδρία και συντονισμό του καθηγητή Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη, ενώ στις 19:30 της ίδιας ημέρας ξεκινά το party «ΜΑΖΙ», όπου οι πόρτες του «JOIST» θα ανοίξουν και για τους τετράποδους φίλους μας, ώστε να γιορτάσουμε όλοι ΜΑΖΙ!
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Ceva, Premier Shukuroglou, Virbac, PetInterest και Pet Passalis.
H είσοδος στο party «ΜΑΖΙ» θα επιτραπεί μόνο στα κατοικίδια που έχουν λάβει πρόσκληση από τον/την κτηνίατρό τους. Μπορείτε να παραλάβετε την πρόσκλησή σας από τον/την κτηνίατρό σας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass