Επίθεση τσαντάκια σε 77χρονη

ΤΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ - ΣΤΟ ΓΝΛ Η ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2022 21:21
Το μόνο που είχε  στο πορτοφόλι της  η άτυχη γυναίκα  ήταν 5 ευρώ... Το μόνο που είχε στο πορτοφόλι της η άτυχη γυναίκα ήταν 5 ευρώ...

Για την παροχή πρώτων βοηθειών στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε προχθές βράδυ μια 77χρονη Λαρισαία, καθώς χτύπησε στο κεφάλι και στο χέρι, έχοντας τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά, πέφτοντας στον δρόμο, όταν δέχθηκε επίθεση από άγνωστο Λαρισαίο. Η 77χρονη λίγο πριν τις 10 προχθές το βράδυ βρισκόταν έξω από το σπίτι της σε συνοικία της Λάρισας, όταν - σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - δέχθηκε αιφνιδιαστικά βίαιη επίθεση από τον άγνωστο άνδρα που την προσέγγισε πεζός, πίσω της.
Ο δράστης, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. , την απώθησε με δύναμη και τη χτύπησε με άγνωστο αντικείμενο, καταφέρνοντας έτσι να της κλέψει το πορτοφόλι της, το οποίο τα μόνα που περιείχε ήταν το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ, καθώς και την αναπηρική κάρτα του συζύγου της.
Ο «τσαντάκιας» έγινε αντιληπτός από διερχόμενο Λαρισαίο, ο οποίος τον καταδίωξε έως την πλατεία της Ανθούπολης, εκεί ωστόσο έχασε την οπτική επαφή μαζί του, με τον δράστη της ληστείας να διαφεύγει.
Η 77χρονη δεχόμενη την επίθεση, καθώς αιφνιδιάστηκε, έπεσε στον δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο αριστερό της χέρι και στο κεφάλι, λόγο για τον οποίο μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Τον δράστη της ληστείας αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ..
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass