Επισκευές πεζοδρομίων της Λάρισας

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ

Δημοσίευση: 23 Νοε 2022 15:50

Σε νέο έργο επισκευών και συντηρήσεων πεζοδρομίων, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, με ίδιους πόρους, προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων. Ειδικότερα, σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων, την περασμένη εβδομάδα, εγκρίθηκε η διενέργεια διαγωνισμού του έργου.
Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, θα δρομολογηθούν εργασίες για την κατασκευή νέων και αντικατάσταση πεζοδρομίων σε διάφορα σημεία της πόλης.


Ενδεικτικά, προβλέπεται η κατασκευή νέων πεζοδρομίων πέριξ του σχολικού συγκροτήματος του 6ου Γυμνασίου και 6ου Λυκείου, επίσης γύρω από το σχολικό διδακτήριο του 25ου Δημοτικού Σχολείου και στην οδό Ιωαννίνων, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία μέχρι τη συνοικία του Αγίου Θωμά. Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, υπεύθυνος του τμήματος Συντηρήσεων και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Θ. Αδαμόπουλος, τόνισε πως «ο Δήμος Λαρισαίων, ακόμα και σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κυρίως λόγω της εκτίναξης του ενεργειακού κόστους, συνεχίζει να υλοποιεί έργα από ίδιους πόρους. Πρόκειται για έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών κυρίως στις συνοικίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass