Η ΕΟΑΣΝΛ προθερμαίνει τα τρακτέρ

Συσκέψεις σήμερα στα Φάρσαλα και την Πέμπτη στον Πλατύκαμπο

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2022 13:03

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) συνεχίζει τις συσκέψεις ενημέρωσης και συζήτησης με τους αγρότες και κτηνοτρόφους για τα πολλά και οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τη διεκδίκηση λύσεων.


Έτσι συγκαλεί συσκέψεις, σήμερα Δευτέρα, στις 5.30 το απόγευμα, στον ΤΟΕΒ Φαρσάλων, της ΕΟΑΣΝΛ και των Αγροτικών Συλλόγων Φαρσάλων. Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου σύσκεψη της ΕΟΑΣΝΛ και του Αγροτικού Συλλόγου πρώην Δήμου Πλατυκάμπου.
Όπως σημειώνεται από την ΕΟΑΣΝΛ, «καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά στις συσκέψεις.
Η συμμετοχή όλων μας είναι καθοριστικός παράγοντας για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας. Ό,τι κερδίσαμε ως τώρα ήταν αποτέλεσμα των προσπαθειών μας και αγωνιστικών διεκδικήσεων.
Η ΕΟΑΣΝΛ χαιρετίζει τους συναδέλφους μας που έχουν στήσει μαζικό μπλόκο στον Ε65 στην Καρδίτσα, εκφράζει την αλληλεγγύη της και καταδικάζει τον κυβερνητικό αυταρχισμό που για μία ακόμα φορά έχει στήσει τις κλούβες των ΜΑΤ μπροστά από τα τρακτέρ των αγροτών, τους αντιμετωπίζει σαν εγκληματίες, σαν τον «εχθρό» λαό.  Οι αγρότες παλεύουν στον δρόμο για την επιβίωσή τους, απαιτούν λύσεις από τις κυβερνήσεις που με τις πολιτικές τους δημιουργούν οι ίδιες τα προβλήματα και βγάζουν τους αγρότες στον δρόμο. Δεν λύνονται τα προβλήματα με τον κρατικό αυταρχισμό και την τρομοκρατία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass