Προχωρά η υπογείωση αγωγών άρδευσης Ελάτειας

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2023 17:13

Ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής που αφορά την περιοχή της Ελάτειας, υπέγραψε χθες ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΑΤΡΑΞ Α.Τ.Ε.». Πρόκειται για το έργο «Κατασκευή υπογείωση αγωγών άρδευσης Ελάτειας», σε συνολικό μήκος 14,8 χλμ., που θα επιλύσει ένα χρόνιο πρόβλημα σε περιοχές όπου λειτουργούν οκτώ (8) αρδευτικά αντλιοστάσια και σε έκταση 1.914 στρεμμάτων, στην κτηματική περιοχή της Ελάτειας του Δήμου Τεμπών.
Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 900.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020.
«Κάθε νέα σύμβαση που υπογράφουμε είναι μία μικρή νίκη. Αντικείμενο της εν λόγω σύμβασης, οι εργασίες της οποίας προβλέπεται να ξεκινήσουν στις αρχές Απριλίου, είναι ο εκσυγχρονισμός και η υπογείωση του πεπαλαιωμένου επιφανειακού δικτύου άρδευσης στην Κοινότητα Ελάτειας, συνολικού μήκους 14.800 μ., που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των βλαβών και την ορθή διαχείριση του αρδευτικού νερού», δηλώνει ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης. «Σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, υλοποιούμε ένα έργο που σκοπό έχει τη στήριξη και τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων του μόχθου και της παραγωγής, οι οποίοι αποτελούν δύναμη ζωής στην ύπαιθρο», προσθέτει ο Δήμαρχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
CAREER DAYS LINDOS

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1