Η κυβέρνηση στάθηκε στο πλευρό των αγροτών

ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΓΑ

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2023 15:34

«Με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο είχα μια ακόμη συνάντηση εργασίας και με την

ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την τόσο εποικοδομητική και αποτελεσματική συνεργασία μας καθ’ όλο τον χρόνο της κοινοβουλευτικής μου θητείας. Και φυσικά να τον συγχαρώ για την εξαιρετική και τόσο σπουδαία δουλειά του στον ΕΛΓΑ». Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά την επίσκεψή της στον διοικητή του ΕΛΓΑ και την ενδελεχή συζήτησή τους για θέματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα του νομού.
«Ο ΕΛΓΑ πληρώνει αυτές τις ημέρες 110 εκατομμύρια ευρώ στους αγρότες, οι δε πληρωμές αυτές καλύπτουν αποζημιώσεις του έτους 2022, καθώς και ενστάσεις της προηγούμενης περιόδου.
Η κυβέρνηση της ΝΔ με μοχλό τον ΕΛΓΑ έχει σταθεί στο πλευρό των αγροτών της χώρας, παρέχοντάς τους την απαραίτητη στήριξη προκειμένου να ξεπεράσουν τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων. Ο πρωτογενής τομέας της χώρας αποτελεί για την κυβέρνησή μας πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης και αυτό αντανακλάται στις πολιτικές μας. Με σχέδιο και όραμα συνεχίζουμε την προσπάθεια, και είμαι σίγουρη πως οι Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι συμμεριζόμενοι τον στόχο μας για αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου θα μας δώσουν και πάλι την εντολή να συνεχίσουμε το έργο μας. Με συνέπεια και ευθύνη για το αύριο», κατέληξε στη δήλωσή της η Λαρισαία βουλευτής.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass