Ο Δήμος πλένει τα ...Φάρσαλα

ΔΙΑΔΟΧΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΦ

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2023 14:52

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης μετά τη θεομηνία «Daniel» στον Δήμο Φαρσάλων. Από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Φαρσάλων έγινε γνωστό πως σήμερα και αύριο τα πρωί, θα πραγματοποιηθεί εκτεταμένο πλύσιμο της πόλης των Φαρσάλων με πιεστικά μηχανήματα. Για τον λόγο αυτό θα κλείσουν τμηματικά και κατά περίσταση με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, δρόμοι στο κέντρο και σε άλλες περιοχές της πόλης. Παρακαλούνται οι δημότες να δείξουν κατανόηση και να συνδράμουν στο μέγιστο δυνατό στην προσπάθεια αποκατάστασης της κανονικότητας.
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΦ
Επίσης από τη ΔΕΥΑ Φαρσάλων γίνεται γνωστό πως λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την επαρχία μας την περασμένη εβδομάδα, έχει διαπιστωθεί βλάβη στο δίκτυο που τροφοδοτεί την πόλη των Φαρσάλων.
Για τον λόγο αυτό σήμερα Σάββατο από τις 8 το πρωί, θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης από εξειδικευμένο συνεργείο.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών ενδέχεται να διακοπεί η παροχή νερού σε περιοχές της πόλης των Φαρσάλων με μεγαλύτερο υψόμετρο, ενώ σε κάποιες άλλες η πίεση του νερού στις βρύσες πιθανόν να είναι χαμηλή. Σε κάθε περίπτωση και μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, απευθύνεται θερμή παράκληση σε όλους για χρήση του νερού με φειδώ, αλλά και να μεριμνήσουν για τις απαραίτητες ανάγκες τους. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση  το συντομότερο δυνατό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass