Καθαρές κουβέντες για την ανασυγκρότηση

ΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΑΞ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2024 15:15

«Χρέος μας είναι να είμαστε χρήσιμοι και χρήσιμοι είμαστε όταν μιλούμε τη γλώσσα της αλήθειας, χωρίς να εξωραΐζουμε τα πράγματα.

Αυτό έκανα και στη σύσκεψη με το κυβερνητικό κλιμάκιο στην Καρδίτσα. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της πρωτογενούς παραγωγής αγωνιούν για το μέλλον και θέτουν εναγωνίως ερωτήματα για την επόμενη μέρα και τη δυνατότητα να συνεχίσουν να καλλιεργούν. Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας απαιτεί καθαρές κουβέντες από όλους: Αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας του κρατικού μηχανισμού, αλλά και των λαθών, αστοχιών και παραλείψεων, ώστε γρήγορα να διορθώνονται. Κυρίως, όμως, προϋποθέτει συνεννόηση και συνεργασία όλων για την υλοποίηση το ταχύτερο δυνατόν της εντολής του Πρωθυπουργού, ώστε ο θεσσαλικός κάμπος να πρωτοστατεί και πάλι στην πρωτογενή παραγωγή της χώρας». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τις επισκέψεις στις πληγείσες από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου ‘23 περιοχές του νομού με τα στελέχη του κυβερνητικού κλιμακίου που βρέθηκε στη Θεσσαλία και τη Λάρισα κατ’ εντολή του πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο Θεσσαλός πολιτικός, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που εμφανίζει η επαναφορά της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής στο επίπεδο που ήταν πριν τις ζημιές, συνόδευσε το κυβερνητικό κλιμάκιο σε παραγωγικές οργανώσεις και συνεταιρισμούς για να ακούσουν «από πρώτο χέρι» τις αγωνίες των παραγωγών και τα ερωτηματικά που αβίαστα προκύπτουν από την εφαρμογή των κυβερνητικών μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων στην πράξη. Δεδομένου ότι ο Νομός Λάρισας καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα καλλιεργειών, κάθε περιοχή δίνει τις προτεραιότητές της για την επούλωση των πληγών και αξιώνει άμεσες ενέργειες για την επόμενη μέρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass