Ο Γάλλος πρόξενος στην Παιδική Στέγη Λάρισας

Δημοσίευση: 10 Νοε 2014 15:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:04

 

Την Παιδική Στέγη Λάρισας επισκέφτηκε ο γενικός πρόξενος Γαλλίας και διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης κ.Christophe Le-Rigoleur συνοδευόμενος από την διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας κ. Χρύσα Βουλγαράκη.

Ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε από την πρόεδρο της Ελληνικής Μέριμνας κ. Αγγέλα Σιτρά, για την συνεργασία τους με την γαλλική φιλανθρωπική οργάνωση «PROSUMA» και την παρεχόμενη πολύ σημαντική βοήθειά της.

Όπως είναι γνωστό το καλοκαίρι η PROSUMA χρηματοδότησε την αντικατάσταση των κουφωμάτων της Παιδικής Στέγης και φέτος θα καλύψει τις δαπάνες για περαιτέρω βελτιώσεις στις κτηριακές της εγκαταστάσεις.

Σημειωτέον ότι στην  Παιδική Στέγη φιλοξενείται αυτό το διάστημα η απεσταλμένη της γαλλικής οργάνωσης κ. Laure Menard, η οποία καταγράφει τις ανάγκες όχι μόνο της Παιδικής Στέγης , αλλά και των άλλων κοινωνικών δομών που θα τύχουν της υποστήριξης της «Prosuma». Αρχές Δεκεμβρίου θα παραλάβει  παιγνίδια και ενδύματα, από την Γαλλία και θα τα προωθήσει  σε παιδιά και οικογένειες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
FESTIVAL OLYMPOU 1-7-22

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1