Μετακομίζει το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2024 13:50

Στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στα νέα κτίρια στη συνοικία Αβέρωφ, αναμένεται να μεταστεγασθεί το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Με αφορμή την αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας και στο πλαίσιο του καλύτερου συντονισμού για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος φαίνεται να εξετάζει το αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για συστέγαση των Υπηρεσιών διαχείρισης θεμάτων Πολιτικής Προστασίας από Ενιαίο Κέντρο με απώτερο σκοπό να αποφευχθούν φαινόμενα του παρελθόντος, συστέγαση που δεν θα επηρεάσει την επιχειρησιακή αυτονομία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», Επιτροπή του Αρχηγείου του Π.Σ. βρέθηκε στη Λάρισα, όπου και επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου να εξετάσει τους διατιθέμενους χώρους. Στην περίπτωση αποδοχής του αιτήματος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τότε στο κτίριο της Θεοφράστου, μεταξύ άλλων, αναμένεται να μεταστεγασθούν, το Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων όπως και η Περιφερειακή Διοίκηση Θεσσαλίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Υπηρεσίες που σήμερα στεγάζονται στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, στην οδό Ιωαννίνων. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass