Αποκατάσταση του δρόμου Τυρνάβου - Αμπελώνα

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2024 15:01

Ένα οδικό έργο μεγάλης σημασίας ξεκίνησε στον Δήμο Τυρνάβου και συγκεκριμένα η ασφαλτόστρωση του κεντρικού συνδετήριου δρόμου Τυρνάβου – Αμπελώνα. Το έργο θα βελτιώσει τη ζωή των κατοίκων, αφού ο δρόμος βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής και οι αντιδήμαρχοι Νίκος Αρβανίτης και Διαμάντω Μπάσμπα βρέθηκαν χθες στο σημείο των εργασιών και επέβλεψαν τα έργα. Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων δήλωσε τα εξής: «Ξεκίνησε η εργασία του φρεζαρίσματος της εισόδου, από Τύρναβο προς Αμπελώνα, η οποία είχε πολλά προβλήματα και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα παραδοθεί προς χρήση στο κοινό».
Επίσης, για το έργο ο Δήμαρχος δήλωσε τα ακόλουθα: «Οι δεσμεύσεις μας ως Δημοτική Αρχή ήταν να υπάρξει άμεση αποκατάσταση του οδικού δικτύου, αλλά και στους αγροτικούς δρόμους, που είχαν τεράστιο πρόβλημα. Δυστυχώς, η κατάσταση που παραλάβαμε ήταν πραγματικά τραγική και ήδη προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα των συμπολιτών μας με έργα ουσίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass