Σεμινάριο πρώτων βοηθειών

ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2024 16:51

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ελπίδα» και ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα «Η αρωγή» θα πραγματοποιήσουν νέο σεμινάριο για πρώτες βοήθειες και ΚΑΡΠΑ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας, την Κυριακή 14 Απριλίου, τις ώρες 16:00 - 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμπελώνα.
Η παρακολούθησή του θα είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΚΑΒ είναι πενήντα (50) άτομα και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής. Προηγούνται όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει τα προηγούμενα σεμινάρια.
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους με τη συμπλήρωση της φόρμας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://docs.google.com/forms/d/1RFRaMn8APjsNNZISvvRgPQd_WTB_b3tLfOFgjOw0_fg/edit?hl=EL (συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτούνται με κεφαλαία γράμματα)».
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6932-658.217 κ. Γιαννόπουλος Ιωάννης, πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ελπίδα» και 6937-287.172 κ. Κουκούλης Γεώργιος, πρόεδρος του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Η αρωγή» Αμπελώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass