Γραφείο για την κρατική αρωγή

* ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2024 14:31

Τη σύσταση γραφείου ενημέρωσης πολιτών για την κρατική αρωγή στα Φάρσαλα ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, παράλληλα με επιπρόσθετη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των ζημιών στον Δήμο Φαρσάλων από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Στη σύσκεψη που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με την ενεργό συμμετοχή του δημάρχου Φαρσάλων, κ. Μάκη Εσκίογλου, του κυβερνητικού βουλευτή, κ. Χρήστου Καπετάνου, αντιδημάρχων, στελεχών της Δημοτικής Αρχής, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων, επαγγελματιών και πολιτών, ο κ. Τριαντόπουλος τόνισε πως η σύσταση γραφείου ενημέρωσης πολιτών για την κρατική αρωγή θα έρθει να βελτιώσει την εν εξελίξει διαδικασία αποζημίωσης και στήριξης των πληγέντων. Η στελέχωση του γραφείου θα γίνει με επιπρόσθετο προσωπικό με τη συνδρομή του Υπουργείου. Επιπρόσθετα, ανακοίνωσε νέα χρηματοδότηση ύψους 3 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες αποκατάστασης των ζημιών στον Δήμο Φαρσάλων. Στη σύσκεψη συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του σχεδίου στήριξης αποκατάστασης της περιοχής, αναλύθηκαν λεπτομερώς μια σειρά από ζητήματα, αλλά και δρομολογήθηκαν επόμενες κινήσεις συνεργασίας προς όφελος των πολιτών. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου ευχαρίστησε τον κ. Τριαντόπουλο για τη διαρκή εποικοδομητική συνεργασία, ενώ ανέλυσε εκτενώς την παρούσα κατάσταση με τα έργα και τις απαραίτητες αποκαταστάσεις υποδομών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass