Θαλασσινά μπάνια για την τρίτη ηλικία

* ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2024 14:30

Ο Δήμος Λαρισαίων, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, διοργανώνει και φέτος δωρεάν θαλασσινά μπάνια για τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ).

Με κοινωνική ευαισθησία και αμέριστο ενδιαφέρον η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου να απολαύσουν στιγμές δροσιάς και αναψυχής κοντά στη θάλασσα.
Το πρόγραμμα είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα και με εξαιρετικά μεγάλη αποδοχή, καθώς πρόκειται να συμμετάσχουν 300 μέλη. Πρόκειται για πέντε δωρεάν ημερήσιες μετακινήσεις για μπάνια σε παραλία του νομού μας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον μήνα Ιούλιο.
Η μέριμνα είναι συνεχής για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, με σκοπό να προσφέρονται περισσότερες υπηρεσίες που στοχεύουν στην κοινωνική ευεξία των ατόμων και στην καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ΚΑΠΗ που είναι εγγεγραμμένοι/-ες από τις 12 Ιουνίου έως και 21 Ιουνίου 2024.
Δικαιολογητικά: Αίτηση συμμετοχής – υπεύθυνη δήλωση (δίνεται από την Υπηρεσία). Ιατρική βεβαίωση όπου θα αναφέρεται ότι ο/η αιτών/-ούσα είναι υγιής και μπορεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα θαλασσινά μπάνια. Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2022 ή 2023.
Οι μετακινήσεις των ηλικιωμένων θα γίνονται με συνοδεία κοινωνικής λειτουργού και νοσηλεύτριας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass