Ενημέρωση για θύματα βίας

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2024 14:32

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού και οι κοινωνικοί λειτουργοί του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αγιάς, Ζωή Μπεϊνά και Αικατερίνη – Γεωργία Γκανάτσιου, πραγματοποίησαν δράση ενημέρωσης στους πολίτες, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, με θέμα τη συμβουλευτική στήριξη θυμάτων βίας, καθώς και την πληροφόρηση του κοινού για θέματα εξαρτήσεων.


Συνεργαζόμενοι φορείς αποτέλεσαν το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΙ Λάρισας και η Κινητή Μονάδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ – ΕΞΟΔΟΣ.Η δράση διεξήχθη στην Αγιά, στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου, όπου πολλοί ήταν αυτοί που προσήλθαν με σκοπό να ενημερωθούν για τα τόσο σημαντικά αυτά θέματα.
Άξια λόγου είναι η δικτύωση την Δευτέρα 10 Ιουνίου των κοινωνικών λειτουργών και της ειδικής παιδαγωγού Ντελή Γεωργίας του Κέντρου Κοινότητας με τη Διευθύντρια της Ανωτέρας Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και τους εκπαιδευτές.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι φοιτητές του Β’ εξαμήνου της ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτή, καθώς και η κοινωνική λειτουργός του «Βοήθεια Στο Σπίτι» Δημοτικής Ενότητας Λακέρειας, Κακαλιάγκα Ευθυμία. Η δικτύωση έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο Αγιάς, όπου συζητήθηκαν εκτενώς ο ρόλος και οι παρεμβάσεις του Κέντρου Κοινότητας και του «Βοήθεια Στο Σπίτι» στην κοινότητα και τις ευπαθείς ομάδες. Στόχος ήταν η ενημέρωση των καταρτιζομένων νοσηλευτικής στο γνωστικό αντικείμενο της Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass